Toy Story 4 Hakkında Son Gelişmeler

Woody ve Bo Peep

Pixar‘ın en sevilen animasyonlarından biri olan Toy Story‘nin 4. filmi hakkında yeni açıklamalar yapıldı.

Sizlere geçtiğimiz mart ayında sunduğumuz bir haberde serinin yeni filminin aşk temasına bürüneceğini söylemiştik. Pixar‘ın yöneticilerinden John Lassater‘ın yaptığı açıklamaya göre bu aşk, sevimli kovboyumuz Woody ile Bo Peep arasında olacak.

Aslında hepimiz Woody’nin çoban kızımız Bo Peep’e olan hislerini biliyoruz. Seri içinde hepimiz bunun farkına vardık, ama onların aşkları hiç başrol oynamadı. Şu ana kadar!

Toy Story 3’te pembeli çoban kızımız Bo Peep’i hiç görmemiştik. Bunun üzerine pek çok hayran teorisi ortaya atılmıştı. Hayranların bir kısmı Bo Peep’in satıldığını, kaçtığını ya da kaybolduğunu düşünmüştük. Daha gerçekçi bir teoriyse, fırın sahnesinde öldüğüne dairdi. Çünkü Bo Peep porselen bir bebek ve ısı onun çatlamasına yol açmış olabilirdi.

John Lasseter’ın açıklaması tüm bu teorileri boşa çıkardı. Görünüşe göre Bo Peep ne satıldı, ne kaçtı, ne de aşırı ısıdan çatladı. Üstelik Woody ile 4. filmin başrolü olmak için beyaz perdeye dönüyor!

Filmin 15 Haziran 2017’de gösterime girmesine bekleniyor. Bakalım 3. filmde dünyanın kalbinde özel bir yer edinmiş Toy Story, 4. filmiyle 3’ü geçebilecek mi?