Star Wars’un Yeni Kötü Adamı Kylo Ren Bir Sith Değilmiş!

kylo ren ust

Sizlere en son Disney’in D23 etkinliğinden en yeni Star Wars haberleri getirmiştik. Geçtiğimiz günlerdeyse yönetmen JJ Abrams, vizyon tarihi yaklaşan The Force Awakens’ın yeni kötüsü Kylo Ren hakkında konuştu.

Kuşkusuz bu yılın en çok merakla beklenen filmi Star Wars: The Force Awakens’ın vizyon tarihi yaklaştıkça filme dair yepyeni ayrıntılar da bir bir gün ışığına çıkmaya başladı.

Return of the Jedi’dan tam 30 yıl sonrasını konu edinecek olan yapımın kuşkusuz en çok merak edilen karakteri Kylo Ren.

Filmin ilk fragmanı yayınlandığından beri siyah kapüşonu ve haç şeklindeki kırmızı ışın kılıcıyla dikkatleri üzerine çeken ve şimdiye kadar karakterin kimliği bir sır gibi saklanan Kylo Ren hakkında, yönetmen JJ Abrams Empire dergisine bir röportaj verdi ve bu gizemli karakterden şu şekilde bahsetti.

Kylo Ren bir Sith değil. Gücün karanlık tarafı için önemli bir figür olan Supreme Leader Snoke için çalışıyor. Kylo Ren ismine Ren şövalyeleri denilen bir gruba katıldıktan sonra kavuşuyor. Maskeninse Vader’a benzemesi kasti bir durum. Kylo önceden olan biten her şeyin farkında olan biri. Dolayısıyla, bu da filmin hikayesinin önemli bir parçası.

Tabi Abrams’ın bu sözleri kafalarda daha çok soru işareti bırakıyor. Bu Supreme Leader Snoke’un amacı ne? Filmde birden fazla düşman ile mi karşı karşıya kalacağız? Bütün bu soruların cevabı için filmin vizyona girmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Star Wars: The Force Awakens, 18 Aralık’ta gösterime girecek.