Kesinleşti: Sigourney Weaver Yeni Hayalet Avcıları’nda!

sigourney-weaver

İlk iki Hayalet Avcıları’nda Dana Barrett rolüyle izlediğimiz ünlü aktris Sigourney Weaver’ın yeni filmde de yer alacağı filmin yönetmeni tarafından doğrulandı.

Dünya onu Alien filmlerindeki unutulmaz Ripley rolüyle tanıyıp seviyor. Ama paranormal aktivitelerden hoşlanan, filmlerinde bir parça da komediyi tercih eden ve Marshmallow Man’e karşı tarif edilemez bir sevgi duyan bir kesim kendisini diğer efsanevi rolüyle, Peter Venkman’ın arsızca asıldığı, viyolonsellikten vakit bulduğu zamanlarda Gozer’ın devasa köpeklerinden birine dönüşüp kapı bekçiliği yapan Dana Barrett olarak hatırlıyor mutlulukla. Ve kendisi bir kez daha Hayalet Avcıları’nda rol almaya hazırlanıyor.

Evet, Sigourney Weaver’dan bahsediyoruz. Bill Murray ile Dan Aykroyd’un filmde yer alacağı kesinleştiğinden, Ernie Hudson ile Annie Potts’un da onlara katılacağı belli olduktan sonra tüm kafalarda aynı soru işareti oluşmuştu: Sigourney Weaver da filmde olacak mı?

Neyse ki fazla beklememiz gerekmedi ve yönetmen Paul Feig, Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla ünlü oyuncunun filmde yer alacağını resmen açıkladı.

Millet, sürprizleri saklamaya çalışıyorum ama bu sızmak üzere, o yüzden size kendim söyleyeceğim: Muhteşem Sigourney Weaver filmimizde yer alacak.

Feig bunun ardından basında yer alan bu tarz tüm haberlerin kendi rızası dışında sızdırıldığına dikkat çekiyor. Eski kadrodaki ünlü oyuncuların filmde üstleneceği “küçük rolleri” sürpriz olarak saklamak istediğini belirten yönetmen sadece ama sadece Ernie Hudson’ı kendisinin açıkladığını, onu da o gün sette bir sürü paparazzi bulunduğu için yapmak zorunda kaldığını açıklıyor.

Son olarak filmin aldığı aşırı ağır eleştirilere cevap vermekten de geri kalmıyor.

Hiçbirinizin ne yaptığımıza dair en ufak bir fikri bile yok, o yüzden varmış gibi yapmayı kesin. Bu kadarı yeter. Bırakın da şu film çıksın artık. Yeter.

Setten gelen son haberler filmin çekimlerinin tamamlandığı yönünde. Artık geriye sadece stüdyoda halledilmesi gereken montaj kısımları ve diğer teknik işler var. Yeni Hayalet Avcıları’nın 22 Temmuz 2016’da bizlerle olması bekleniyor.