“The Flash” Yönetmenini Buldu!

flash ust

Bu kez Ezra Miller’ın hayat vereceği The Flash’ın beyazperde uyarlaması yönetmenini buldu.

The CW kanalında yayınlanan The Flash dizisinin büyük ilgi görmesinden sonra Warner Bros.’un Batman v Superman’den sonra solo bir Flash filmi duyurması şaşırtmamıştı bizleri.

Bildiğiniz gibi DC, dizi ve film evrenini ayrı tutuyor. Haliyle dizide oldukça başarılı bir oyunculuk sergileyen Grant Gustin film uyarlamasında olmayacak. Onun yerine Barry Allen karakterine bu kez yetenekli oyuncu Ezra Miller (We Need To Talk About Kevin, Madam Bovary) hayat verecek.

Ezra Miller’lı yeni nesil Flash’ı, 2018 yılında vizyona girecek kendi filminden önce ilk olarak Batman v Superman: Dawn of Justice’de, daha sonra da 2017 yılında görücüye çıkacak olan, tırnaklarımızı kemirerek beklediğimiz Justice League: Part 1’da izleyeceğiz.

The Hollywood Reporter’ın haberine göreyse The Flash yönetmenini şimdiden buldu. Abraham Lincoln: Vampire Slayer, Beetlejuice 2 ve The Lego Batman Movie’nin senaristi Seth Grahame-Smith, aynı zamanda senaryosunu yazacağı filmin yönetmen koltuğuna oturacak isim olarak seçildi.

Daha önce 2010 yapımı The Hard Times of RJ Berger adlı komedi dizisi dışında bir yönetmenlik geçmişi olmayan Grahame-Smith’in bu denli büyük bütçeli bir film için seçilmesi ufak çaplı bir şaşkınlık yaratmadı değil. Neyse, yapımcıların bir bildiği vardır diyelim.

Televizyonda fırtınalar estiren Flash’ın beyazperde uyarlaması bakalım dizi kadar başarılı olabilecek mi, göreceğiz.

The Flash, 3 Mart 2018’de gösterime girecek.