Grant Gustin Flashpoint’i Müjdeledi!

flashpoint

Her yeni bölümüyle milyonları ekran başına kilitleyen The Flash dizisinin yıldız ismi Grant Gustin (Barry Allen / Flash) geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden dizinin yeni sezonuyla alakalı oldukça önemli bir ipucu verdi!

Gustin’in söylediklerine göre üçüncü sezonun açılış bölümünün adı Flashpoint olacak!  Geoff Johns’un yaratıcısı olduğu ünlü çizgi roman serisi Flashpoint yayınlanmaya başlandığı 2011 yılında büyük yankı uyandırmış ve en önemlisi DC evreninin yeniden şekillenmesini mümkün hale getirmişti. Diziyi takip edenlerin bileceği üzere bu büyük Flashpoint olayının tohumları henüz geçtiğimiz sezonun sonunda atılmıştı. Barry Allen yani nam-ı diğer The Flash annesinin öldürülmesini önlemek için zamanda geriye gitmiş ve bunun üzerine dizinin hayranlarının zihinlerinde “Bu işin sonu Flashpoint’e mi varacak?” sorusu belirmişti. Böylelikle Gustin takipçilerin kafasını kurcalayan bu soruyu da bir bakıma yanıtlamış oldu.

the-flash-tv

Bununla birlikte, dizi Flashpoint’inkine benzer temalara yoğunlaşacaksa da çizgi romanın olay zincirini harfi harfine takip etmeyecek. Bu durum büyük oranda çizgi roman serisinde bulunan bazı DC karakterleri dizide yer alırlarsa CW ve DC Comics arasında yaşanması muhtemel telif hakkı sorunlarından kaynaklanıyor. Yine de Gustin, Flashpoint’in televizyon versiyonunun çizgi romanın tıpatıp aynısı olmayacağını fakat ondan aşağı kalır yanının da olmayacağını belirtmeden geçmiyor.

İkinci sezon finalini geçtiğimiz haftalarda yapmış olan The Flash’ın yeni sezonunun 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren seyircisiyle buluşması bekleniyor.