Zack Snyder, Neden Batman İçin Ben Affleck’i Seçtiğini Açıkladı

ben-affleck-batman

Batman v Superman’de tartışmalar dinmiyor.

Birçoğumuz Ben Affleck’i Batman olarak görme fikriyle dehşete düşmüştük. Bundaki en büyük paylardan biri de iyi bir Daredevil olmadığının düşünülmesiydi.

Affleck’in iyi filmleri olduğu tartışılmaz bir gerçek, ama Bruce Wayne olmak? Bir de Nolan’ın uyarlamasıyla birlikte Batman olarak karşımıza çıkmış Christian Bale ile çıta bir hayli yükselmişti. Ben Affleck gerçekten başarabilecek miydi?

Yönetmen Zack Snyder, film çıkana kadar dinmeyecek bu endişeler için bir açıklamada bulundu. Neden Ben Affleck’i seçmişti? Hem de Superman ile göğüs göğüse çarpışacağı böylesine önemli bir anda?

Bakın Snyder ne diyor:

Kesinlikle daha yaşlı bir Batman istedim. Savaş yorgunu bir Batman’i istedim. Bu nedenle, pek çok açıdan, Ben benim için harikaydı. Onu biraz daha yaşlandırdık. Çok güzel uydu. Yarattığımız Batman için gerçekten çok heyecanlıyım.

Bazı hayranlar Batman v Superman’in Batman’ini gördüğünde “oldukça yaşlı” göründüğüne/olduğuna dair yorumlarda bulunmuştu. Meğer Snyder’ın da amacı buymuş. Peki Ben Affleck sizce tüm o trailer’larda savaş yorgunu görünüyor mu? Sanki bir bıkkınlık var gibi, ama siz ne dersiniz?

Sormadan da geçmeyeyim, madem daha yaşlı bir Batman arzulanıyor, bu Batman’in neden bir Robin’i yok? Yaş düşünüldüğünde çoktan Robin’in (ya da Robinler’in) ortaya çıkmış olması gerekmez miydi?

Halen daha cevaplanması gereken çok soru var. Bakalım film bunların hepsini cevaplayabilecek mi?