Justice League Dark’ın Aday Kadrosu Yıldızlarla Dolu

justice-league-dark-ust

DC Comics’in doğaüstü olaylarla uğraşan süper kahraman ekibi Justice League Dark için düşünülen oyuncuların arasında çok büyük isimler var.

İlk kez 2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve bünyesinde John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Swamp Thing ve Zatanna gibi karakterler barındıran Justice League Dark kısa sürede tüm çizgi roman severlerin gözdelerinden biri hâline geldi. Birbirinden ürkütücü, karanlık ve de mistik olaylarla uğraştıkları, üstüne bir de sürekli kendi aralarında didişmeleri düşünülünce başka türlü olması da beklenemezdi zaten. O nedenle ekibin maceralarının beyazperdeye aktarılacağını duymak kimseyi şaşırtmadı.

Ancak filmin yapılış aşaması bir yılan hikâyesine döndü ne yazık ki. Önce karakterlerin ilk kez izleyicilerle tanıştırılacağı Constantine dizisi yayından kaldırıldı, ardından Guillermo del Toro yönetmenlikten ayrıldı. O nedenle bu projeden uzun zamandır haber alamıyorduk, ümidi de biraz kesmiştik hani.

Derken geçtiğimiz hafta sonu JoBlo’dan ilginç bir iddia geldi. Söylenenlere bakılırsa film şu anda Fede Alvarez (Evil Dead) ve Aharon Keshales ile Navot Papushado (Big Bad Wolves) ikilisine emanet. Üçünün de korku sineması kökenli ve JLD’ın karanlık atmosferi için uygun isimler olduğu dikkat çekiyor.

Dahası ekipte yer alacak kahramanları oynaması düşünülen isimler de belli. Hem de bayağı iddialı bir kadro planı var ellerinde. Buna göre Constantine için Colin Farrell (True Detective, Gerçeğe Çağrı), Swamp Thing için Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarchy), The Demon için Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi), Madame Xanadu için Monica Bellucci (Matrix) ve filmin kötü adamı Anton Arcane içinse Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises) düşünülüyor.

Tabii bunların hepsi şu anda kâğıt üzerindeki isimler ve henüz hiçbiri imzayı atmış değil. Ama böyle bir kadroyu ya da bir benzerini bir araya getirebilirlerse bizi bir hayli iyi bir film bekliyor demektir. Gelişmeler için kristal küremize bakmaya devam edeceğiz, takipte kalın.