Mark Hamill, Luke Skywalker’ın Yeni Star Wars Filmindeki Rolüne Dair Çok Önemli Bilgiler Verdi

luke-star-wars-vii

Luke filmde olacak mı, olmayacak mı? Bakın Hamill neler dedi.

Star Wars Episode VII: The Force Awakens’a sayılı günler kala, Luke Skywalker’ın filmdeki merak edilen akıbetine oyuncusu tarafından ışık tutuldu! Afişlerde bile yer almayan Luke, filmde yer alacak. Artık bundan eminiz. Peki ama nasıl olacak?

Trailer’da R2-D2’ya dokunan, yüzü görünmeyen kişinin Luke olduğuna dair güçlü şüpheler kol geziyordu. Özellikle dokunan elin protez oluşu akıllara hemen onu getirmişti. Sonrada hemen Luke karanlık tarafa mı geçti, soruları dört dönmeye başlamıştı. Mark Hamill’den gelen son açıklamalarla kafalar bir hayli karıştı. Ama sanki bir nebze de aydınlandı gibi.

Bakın Hamill son röportajında ne diyor:

A New Hope’da tanıştığımız masum köylü çocuğu olmayacak olsa da, Luke’un TFA’da [The Force Awakens] olacağından emin olabilirsiniz. Onu kesinlikle yaşamının farklı bir zamanında göreceksiniz. Filmde pek çok sürpriz var. Bunu çok seveceksiniz.

Dedikodulara bakılırsa, filmin büyük çoğunluğu inzivaya çekilmiş olan Luke’u aramakla geçecek. Öte yandan, Mark Hamill’in açıklamaları da karanlık tarafa geçmiş Luke şüphelerine bir yenisini daha ekliyor. Fakat belki de durum hiç böyle değil.

Filme kavuşmamıza günler kala, Mark Hamill hepimizde fena bir merak uyandırdı. Sanki önceden daha az merak ediyormuşuz gibi, ah ah.