Bir Yudum Kitap Almaz Mıydınız?

bir yudum kitap

Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitap kalbinize iyi gelir.

İşte bu şekilde karşılıyor bizleri Biryudumkitap.com sitesi. Peki tam olarak ne yapıyor?

Özellikle ışık hızında yaşadığımızı hisettiğimiz bazı zamanlar vardır. Daha ne olup bittiğini anlamadan günler, haftalar ve hatta aylar geçer. Bir bakmışsınız sene bitmiş. Aynen şu an olduğu gibi. Bu koşuşturmacada belki de elinizde bulunan kitabı okumaya vakit bulamadığınızdan yenilerine hiç başlayamayacak gibi olur, üzülürsünüz.

Bazen böyle olmaz ama. Her şey yerli yerindedir. Yine de elinizdeki kitap bittiğinde ne okuyacağınızı, hangi kitaba başlayacağınızı düşünüp durursunuz.

Hatta bazen böyle de olmaz. Sadece ama sadece kısa, 5 dakikalık kısa ama vurucu bir şeyler okumak istersiniz.

İşte BirYudumKitap.com sitesi tam da bu ve daha fazlasına derman olmak için imdadımıza yetişiyor. Ne mi yapıyor? Her sabah 5 dakikada okuyabileceğiniz, en iyi roman ve hikaye pasajlarını mail kutunuza yolluyor. Ayrıca verdikleri bu hizmetin ücretsiz olduğunu, her zaman da bu şekilde kalacağını belirterek yapıyor.

FOLX Digital’in kitap aşıkları için geliştirdiği bu sisteme ulaşmak, e-posta adresinizi tanımladıktan sonra sabah acaba hangi kitaptan nasıl bir pasaj gelecek diye beklemeye başlayabilirsiniz. Biz denedik, çok sevdik. Sizlere de öneriyoruz.

Ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.