Guardians Of The Galaxy 2 Filminde Kimler Olacak?

guardians-2-ust

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen filmlerinden Guardians Of The Galaxy 2’de ekibe katılacak yeni üyeler yavaş yavaş belli oluyor.

Her ne kadar yönetmen James Gunn ikinci filmin konusu hakkında ser verip sır vermemeye özen gösterse de çekimlerin yaklaşmasıyla birlikte Guardians Of The Galaxy ekibine yeni katılacak isimler de bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Thanos’un evlatlık kızlarından Gamora ve Nebula’nın filmde yer alacağını, hatta aralarındaki sorunlu ilişkiye dair bu kez daha çok şey göreceğimizi biliyorduk zaten. Bilmediğimiz şeyse bu kez Nebula’nın da ekibin bir parçası olacağı! Gamora’yla arasındaki çekişmenin ekibe nasıl yansıyacağını, ilişkilerinin ne yönde ilerleyeceğini görmek ilginç olacak doğrusu.

nebula

Yondu’yu hatırlayan var mı peki? Star-Lord’un bir nevi patronu sayılan, mavi derili yağmacımız da ikinci filmde ekibin bir parçası olacak. Star-Lord’la aralarındaki kazık atma üzerine kurulu, korsanca diyebileceğimiz acı-tatlı ilişki düşünüldüğünde onu yeniden beyazperdede görmek eğlenceli olacak doğrusu. Çizgi romanları yakından takip edenler için bu haber iki kat daha güzel, çünkü Yondu orijinal GotG ekibinin kurucu üyelerinden biridir aslında.

yondu

Ekibe katılacak bir diğer isimse geçtiğimiz ay içerisinde söylentileri yayılmaya başlayan Mantis. Pom Klementieff tarafından canlandırılacağı rivayet edilen bu yeşil derili kızımız hem Marvel hem de DC evreninde boy gösteren sayılı karakterlerden biridir. Telepatik ve empatik güçlere sahip olan Mantis bunun yanı sıra bitkileri kontrol etme yeteneğine de sahip. Groot’un belalısı ya da en iyi arkadaşı olabilir anlayacağınız.

mantis

Bir de işin düşman tarafına bakalım… Eğer söylentiler doğru çıkarsa Marvel hayranlarını “dünyalar kadar” sevindirecek birini beyazperdede kötü adam rolünde izleyebiliriz gibi görünüyor. Hayır, Galactus değil. Bir başka dünya yok edici olan, bilinç sahibi gezegen Ego

ego

Yabancı adlı, her istediğini yapabilen kozmik bir varlık tarafından sırf meraktan bilinç kazandırılan bir gezegen olan Ego, çok uzun bir zamandır Galactus’la birlikte evrenin korkulu rüyalarından. Thor’un baş düşmanlarından, hatta Uzay Şövalyesi Rom’da bile görmüştük bir ara kendisini. Guardians Of The Galaxy çizgi romanlarında da boy göstermiş bir isim elbette, o nedenle filmde görmemiz şaşırtıcı olmaz. Ama yine de heyecan verici!

Guardians Of The Galaxy 2’nin 5 Mayıs 2017’de bizlerle olması planlanıyor.