Kurt Russell, Guardians Of The Galaxy 2 Kadrosunda!

guardians-of-the-galaxy-2

Guardians of the Galaxy 2 filminin kadrosu resmen açıklandı ve karşımıza hiç beklemediğimiz bir isim çıktı: Kurt Russell!

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz haftalarda Guardians Of The Galaxy 2’de yer alacak karakterlerden bazılarına dair rivayetleri sizlerle paylaşmıştık. Ve görünüşe göre dedikodular bu sefer fazlasıyla doğru çıktı!

Filmin yönetmeni James Gunn dün Facebook üzerinden yaptığı bir duyuruyla Guardians Of The Galaxy 2’nin çekimlerinin başladığını resmen ilan etti. Üstelik bununla da kalmadı, filme dair ilk görseli ve oyuncu kadrosunu da açıkladı.

Görsele baktığımızda ilk filmin yıldızlarının tamamen döndüğünü görüyoruz. Drax’ın hemen omzunda ise Bebek Groot var. Tüm film boyunca böyle kalıp kalmayacağını bekleyip göreceğiz (ama sanmıyorum). İsim listesine göz attığımızdaysa Michael Rooker (Yondu), Karen Gillan (Nebula) ve Pom Klementieff’ın (Mantis) tam da rivayet edildiği gibi kadroda olduğunu görüyoruz.

Ve bir sürpriz! Kurt Russell! Üstelik Chris Pratt’ın (Star-Lord) gizemli babası rolünde izleyeceğiz kendisini. Filmin konusuna dair verilen kısa özet ise şu şekilde:

Muhteşem Karışık Kaset #2’nin yepyeni, sonik arka plan müziğiyle geçen Guardians of the Galaxy 2, Peter Quill’in gerçek babasının gizemini açığa çıkarmaya çalışan ekibin maceralarını konu almaya devam ediyor.

Filmin Nisan 2017’de vizyona girmesi planlanıyor. Gelişmeler için bizimle kalın.