Venom Filmi Yeniden Gündemde

venom-ust

Sony Pictures, kimi zaman amansız bir düşman kimi zamanda bir anti-kahraman olarak karşımıza çıkan Venom’u beyazperdeye uyarlamak için bir kez daha kolları sıvadı.

Bir zamanlar Spider-man’in en korkutucu düşmanlarından biri olan Venom, şu sıralar bir Uzay Şövalyesi olarak evreni kurtarmakla meşgul. Çizgi romanlarda hayli hareketli bir yaşantısı olmasına rağmen kendisini beyazperdede çok fazla izleyemiyoruz ne yazık ki. Onu ilk ve son kez Sam Raimi’nin çektiği Spider-man 3’te görmüş, ama pek memnun kalmamıştık hatırlayacağınız üzere.

Sony Pictures o zamandan beri Venom’un başrolünü oynadığı bir film çekmeyi düşünüyor. Ancak çeşitli sebeplerden ötürü bu proje hep rafa kaldırılmıştı. Ama The Hollywood Reporter’ın belirttiğine göre Deadpool’un büyük başarısı karşısında çok etkilenen stüdyo yetkilileri bir anti-kahraman filmi çekmenin tam zamanı olduğu kanısında.

Marvel Sinematik Evreni’nden ve Spider-man filmlerinden tamamen bağımsız, kendi ayakları üzerinde durabilen bir film çekmek isteyen Sony senaristi ve yapımcıları belirledi bile. Edge of Tomorrow’un yazarı Dante Harper senaryoyu kaleme alacak isim olarak karşımıza çıkarken daha önce birkaç Spider-man filminde görev yapmış Avi Arad ve Matt Tolmac da yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Ortaya nasıl bir film çıkacağını ve hangi Venom’u konu alacaklarını merak ediyorum doğrusu. Manhattan’ın izbe köşelerinde yaşayıp intikam planları yapan Eddie Brock mu, yoksa gezegenlerarası serüvenlere atılan Flash Thompson mı? Bekleyip göreceğiz.