Uzay Şövalyesi Venom mu?

uzay-sovalyesi-venom-ust

Spider-man’in ezeli düşmanı Venom artık bir uzay şövalyesi!

Ülkemizde Spider-man hayranı olup da Venom’u tanımayan yoktur herhalde. Peter Parker’ın uzaydan getirdiği ortak-yaşar önce kahramanımızın unutulmaz siyah-beyaz kostümü olarak görev yapmış, ardından Eddie Brock ile birleşerek ağ kafanın en korkutucu düşmanlarından birine, Venom’a dönüşmüştür.

Tabii bu anlattıklarım ta yıllar öncesine, 1988’de yazılan hikâyelerde kaldı. O zamandan beri Venom önce Carnage’e hayat verdi, ardından Akrep de dâhil olmak üzere pek çok kişi tarafından kuşanıldı. En son 2010 yılında, Irak Savaşı döneminde Peter Parker’ın eski dostu Flash Thompson taşıyordu bu ortak-yaşarı. Adı da Agent Venom’du.

En son Guardians of The Galaxy ile birlikte çıkmıştı karşımıza. Şimdiyse All New All Different Marvel kapsamında kendi serisine kavuşuyor: Uzay Şövalyesi Venom!

uzay-sovalyesi-venom

Çizgi-roman hakkında şimdilik Flash Thompson’ın her zaman hayalini kurduğu şey, yani BÜYÜK. KAHROLASICA. BİR KAHRAMAN olacağı dışında pek bir şey bilmiyoruz. Ama çok fazla beklememize gerek yok, çünkü Uzay Şövalyesi Venom’la buluşma tarihimiz 25 Kasım.

Bakalım Marvel daha ne gibi sürprizlerle çıkacak karşımıza?