İzmirCon’16 Fantastik Öykü Yarışması’nda Sona Doğru!

izmircon16

İzmirCon’un düzenlediği Fantastik Öykü Yarışması’nda son günlere girildi!

Son katılım tarihi 3 Nisan 2016 olan yarışmanın jürisinde Işın Beril Tetik, Galip Dursun ve Kayra Keri Küpçü’yü görüyoruz.

Yarışmanın şartlarını ve ödülleri gelin hep beraber hatırlayalım:

YARIŞMA ŞARTLARI
1) Öykü dosyası, 12 punto ile Arial yazı tipiyle bir Word dosyası olarak hazırlanacaktır.
2) Öyküler 1500 kelimeyi geçmeyecektir.
3) Yarışmanın teması Orta Asya Türk Fantazyası’dır. Yazarlardan beklenen mitolojinin birebir anlatısı değil, yarışma temasına uygun motifler içeren özgün fantastik öyküler yazmalarıdır.
4) Öykü dosyalarına yarışmacı seçeceği 5 harfli bir rumuz ile başlık atacaktır ve dosya içerisine kimliği ile ilgili hiçbir bilgi yazmayacaktır.
5) Yarisma@izmircon.org adresine; yazarın adını, iletişim bilgilerini ve kısa özgeçmişini içeren ve ekinde öykü dosyası yer alan bir e-posta atılarak yarışmaya katılım sağlanacaktır.
6) Her yazar bir öyküyle yarışmaya katılabilir. Katılacak öykülerin daha önce hiçbir yazılı-görsel ortamda yayımlanmamış olması gerekmektedir.
7) Yarışmaya Kule Sakinleri Rol Yapma ve Strateji Oyunları Derneği üyeleri katılamaz.
8) Öyküleri göndermek için son tarih 3 Nisan 2016’dır.

ÖDÜLLER

Kazanan öyküler İzmirCon’16 etkinliğinde duyurulacaktır ve etkinlik sırasında basılacak “Mahzen Dergi” ile yayımlanacaktır. Ayrıca birinci olan yarışmacı 10 kitaplık fantastik edebiyat seti, ikinci olan yarışmacı 6 kitaplık fantastik edebiyat seti ve üçüncü olan yarışmacı 3 kitaplık fantastik edebiyat seti kazanacaktır.

İzmirCon’daki diğer gelişmeleri buradan takip etmeniz mümkün. Yarışma için de elinizi çabuk tutun deriz!