Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - damondred

Sayfa: [1]
1
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - Sohbet
« : 14 Nisan 2013, 19:28:19 »
14 sene dile kolay benim ömrümün yarısı bu kitabı beklemekle geçti. evet artık sona geldik sayılır ama sabrımda sona eriyor. şans eseri tanıdım bu mücevheri. takıntı yaptım, onla yatıp onla kalktım, tanıdıgım herkese ya severek ya zorla okuttum( sonuçta hepsi aynı oldu MÜDAVİMİ :D) ama artık beklemeye sabrım kalmadı. ön okumasını bile yapmıyorum. okursam hiç duramayacağım biliyorum. HAZİRAN ayında çıkıyor ve zamanı tekrar 1den başlayarak geçiriyorum. ama onlar bile hala o kadar heyecanlandırıyorki.... bir günde biri bitiyor. o yüzden buraya geldimm en azından sevenleriyle sevileni konuşup hasreti dindirmek için

2
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Yüzüklerin Efendisi
« : 14 Nisan 2013, 19:15:36 »
eh Yüzüklerin Efendisini benim için anlatmanın tek yolu var. DÜNYADA 2 ÇEŞİT İNSAN VARDIR. YÜZÜKLERİN EFENDİSİNİ OKUYANLAR VE OKUMAYANLAR ( TABİ İZLEYENLER VE İZLEMEYENLER DE ALT KATEGORİ OLABİLİR :D)

3
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Valinor elfleri
« : 14 Nisan 2013, 19:07:35 »
evet vanyardan ingwe tüm elf soylarının yüce kralıdır. valinora ayak bastıktan  hatta Vala Orome'nin yüzündüki aman ışığını gördükten sonra bir daha orta diyara dönüp bakmamıştır. silmarilliondaki son savaşta noldoru ve tüm yaşayan varlıkları kurtarmak için ordusunu yollamıştır( Manwe nin isteğiyle) ailesi vardır ama sadece yüce elflerin soy ağacı tablosunda gösterilir.

4
Filmler / Ynt: Hobbit Haberleri!
« : 14 Nisan 2013, 18:57:27 »
Lotr serisi ister film ister kitap olsun hani bitmesini, uyanmayı istemediğiniz rüyalar vardır ya işte öyle birşey... Hobbit filmi ise gerçekten çok ama çok güzeldi. Kesinlikle hayal kırıklığına ugratmadı Peter Amca.

Spoiler: Göster
Lütfen Türkçe yazım kurallarına dikkat edelim - Editör

5
Gediksavaşları Efsanesi / Ynt: GedikSavaşları Efsanesi
« : 14 Nisan 2013, 18:54:10 »
gediksavaşlarını bende okudum. özellikle serinin ilk 7 kitabı şahane. çok sürükleyici, heyecanlı ve kaliteli karakterler var. sonradan biraz tv dizileri gibi yoldan sapmaları olmadı değil ama çok eğlenceli oldugu bi gerçek...

6
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 14 Nisan 2013, 18:31:24 »
ben zaman çarkına 2001 yılında başladım. henüz ilk 2 kitabı yani dünyanın gözü ve büyük av piyasadaydı. 3. yoldaydı ve kaza eseri başka bi seriyi ( gediksavaşları efsanesi) beklerken arayı doldurmak için kitapçımın tavsiyesiyle almıştım. beklemekten nefret eden ben 13 senedir bekliyorum. ilk 2 kitabı bir haftada bitirip gediksavaşlarını ara doldurmak için okuyup bu zamana geldim. bi yandan bitsin istiyorum. ama bi yandanda bi daha bu kadar güzel bi seri olmayacağını bildiğim için çok ama çok üzülüyorum. zaman çarkı gerçekten anlatılmaz okunur ve yaşanır. evet yüzüklerin efendisi serisinden sonra (asla kıyaslama yapamam. zira ikiside kendi türlerinde en özgün seriler) beni bu kadar etkileyen (sadece fantastik değil yada kitap değil sinema müzik vs ) bir eser daha yok. bu arada kitapların 2. den sonra ikiye bölünerek yayınlanması İthaki yayınlarının okurları fazla bekletmemek için uyguladığı bir sistemdir.

7
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı'ndan Akıllarda Kalanlar
« : 14 Nisan 2013, 18:06:45 »
ah bu konuya yazarsam bütün serinin 4/1ini yazmam gerekir. o kadar çokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

8
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - Sohbet
« : 14 Nisan 2013, 17:58:17 »
ben seride sevdiğim sevmediğim diye ayıramıyorum. her karakter o kadar yerinde ve gerekli ki bence merhum kusursuz bi dünya ve o dünyayı tamamen dolduracak kusursuz karakterler imgelemiş.

Sayfa: [1]