Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - daifunka_vc

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 31
16
Oyunlar / Ynt: Steam ve Diğer Platformlar - Son Haberler!
« : 06 Mart 2016, 23:18:27 »
Bu Stardew Valley ne hoş oyunmuş yahu. Herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

O değil de beni bağımlısı yapacak gibi, o biraz sıkıntı olacak. Neyse efenim, bir gün daha. Sonra kapanacak o oyun. Cidden... :P

17
Sinema / Ynt: Deadpool (2016)
« : 21 Şubat 2016, 08:39:32 »
Filme gitmeden önce beklentimi acayip yükseltmiş olmamdan mıdır bilemedim, film açıkçası sondaki credits ekranına kadar benim için "Eh işte, gideri varmış." şeklinde ilerliyordu. Kafamda sürekli "Ah be! Keşke şurayı şöyle yapsalarmış, şurada da dördüncü duvarı şöyle yıkıverelermiş." tadında laflar dolandı durdu. Ta ki credits ekranı bitinceye kadar. Ferris Bueller's Day Off'a (ki çok ama çok sevdiğim filmlerden biridir) çaktığı saygı dolu selamdan sonra salyalarımı akıtmayı başardı Deadpool kardeş. :D Yanlış hatırlamıyorsam, Deadpool'un üzerindeki bornozdan kullandığı repliklere kadar çoğu şey birebir aynıydı.

Chica chica... :D

18
Yani,  sonuçta her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler. :) Ben düzensiz, kaosu seven ve uzun vade plan yapmaktan nefret eden bir insanım mesela,  hesabı to-read'ler ile doldurmanın (bu da bana çok tuhaf bir tabir geldi mesela :) ) kişiliğimle baya örtüştüğünü söyleyebilirim yani. :)

19
Okumak istediklerin. :) Örnek verdiğin kişilerden biri de benim. Genelde bir yerde denk geldiğim bir kitabı aman aklımdan çıkmasın diyerek ekliyorum, sonra yeni bir kitaba başlayacaksam o anki ruh halime göre filtreliyorum o uzun listeyi falan. :)

20
Oyunlar / Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« : 03 Şubat 2016, 13:55:53 »
Blood And Wine eklenti paketinin haritası Novigrad'tan ya da No Man's Land'ten daha büyük olacak diyor CD Projekt Red. Çıldırmış bunlar!

Maşallah de abi. :D Bir de daha rafine bir oyun deneyimi sunacaklarını söylüyorlardı. Wild Hunt'ta yaptıkları hatalardan ders almışlar, acayip deneyim kazanmışlar falan. CDPR diyorsa doğrudur diyorum, haklı olarak gaza da geliyorum. :D

21
Oyunlar / Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« : 08 Ocak 2016, 22:06:39 »
260 saatlik maceramın sonunda Hearts of Stone'u da bitirerek Witcher maratonumun ilk ayağını bitirmiş bulunuyorum. Başta Sapkowski'nin sonra CDPR çalışanlarının ellerinden öpmek gerek. Wild Hunt resmen bir sanat eseri çünkü. :P

Şöyle bir ara oyun hakkında uzun uzun bir şeyler yazmak istemekteyim.

22
Güncel / Ynt: Mutlu Yıllar
« : 31 Aralık 2015, 19:22:14 »
Tüm Rıhtım ailesine mutlu yıllar diliyorum efenim.

Kurucumuzdan her zamanki gibi şahane bir görsel beklemiyor değilim. :D

23
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 23 Aralık 2015, 20:29:20 »
Hocalarımdan birinin fantastik ve -özellikle- bilim kurgu hayranı olduğunu öğrendim. Laf arasında açılan muhabbette konuyla ilgili hayalinde yatan bir seçmeli ders projesinin olduğunu da öğrenmiş bulundum. Ortaya ilginç şeyler çıkacak gibi duruyor. Bakalım, ilerisi neyi gösterecek... :)

Hocanı en kısa sürede sitemizde görmeyi bekleriz! Ayrıca umuyorum şu seçmeli ders olayından da bir sonuç çıkar. Hayırlısı!

Geçen gün siteden de bahsettim; ama benim beceriksizliğimden midir yoksa çok hızlı bir şekilde o konudan o konuya atlanılmasından mıdır nedir, arada gümbürtüye gitti sanki söylediklerim. :(

24
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 03 Aralık 2015, 21:51:36 »
Hocalarımdan birinin fantastik ve -özellikle- bilim kurgu hayranı olduğunu öğrendim. Laf arasında açılan muhabbette konuyla ilgili hayalinde yatan bir seçmeli ders projesinin olduğunu da öğrenmiş bulundum. Ortaya ilginç şeyler çıkacak gibi duruyor. Bakalım, ilerisi neyi gösterecek... :)

25
Oyunlar / Ynt: Fallout 4
« : 16 Kasım 2015, 15:47:34 »
Bu diyalog tekerleği mevzusunu ciddi ciddi kıvıran tek oyun olarak, bir şaheser (bana göre tabii ki :D) olan Alpha Protocol'ü hatırlıyorum yav. Fallout 4'ünki ise kıvıramamak değil resmen boşvermişlik olmuş ama, bariz belli.

26
Ankara'dan gelmeyi düşünen varsa haber etsin, beraber gidelim; yoksa ben üşenirim gibime geliyor. :D

27
Oyunlar / Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« : 29 Ekim 2015, 21:58:37 »
İnternete sadece PS4 sürümünü koymuşlar; ama mağazalarda PC sürümü satılıyor. Bugün Alsancak D&R'da bulamadım, kalmamış. :( Kutu içinden dijital kod çıkıyormuş sadece ama o kodun Steam ile uyumlu olup olmadığını bilmiyorum; çünkü ana oyundan çıkan dijital kod sadece GOG ile kullanılabiliyordu. Nasıl olsa Steam'den Season Pass aldım, Gwent için PS4 fark etmez diyerek verdim siparişi. (satılık PS4 HoS kodu ehehe)

Ayrıca, hayır. Kutulu versiyonun içinden çıkan kodlar sadece GoG Galaxy uyumlu. Steam üzerinden aktifleştirilemiyor. Ana oyunu Steam üzerinden aldıysanız hiç bulaşmayın derim.

Şans eseri Adana'da PC versiyonuna denk gelip atladım hemen. :) Bu arada Gog, Origin ve ya Steam üzerinden aktivasyon imkanı varmış, onu da haber edeyim.

28
Oyunlar / Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« : 27 Ekim 2015, 08:34:17 »
Oyunun kendine yaptığı göndermeler de CDPR'ı sevmek için ayrı bir sebep. :D Oyunun yamalanmış halini oynayanların anlayamayacağı duyguya gelsin:

Spoiler: Göster

29
Oyunlar / Ynt: The Last of Us
« : 26 Ekim 2015, 14:33:10 »
PS4 alma planları yapıyorum şu aralar ki aldıktan sonra girişeceğim oyunlar listesinin en başında Last of Us bulunmakta. Eline sağlık çok da leziz çok da güzel bahsetmişsin oyundan. :) Şimdi bu başlığı gördüm, merakım yeniden alevlendi. Daha mı erken alsam şu aleti ne yapsam? :P

Bu arada yapımcılar- sanki- ağzından kaçırmıştı oyunun ikincisinin çıkacağını. Yanlış mı hatırladım acaba?
Hatta şu videodan çıkarmışım bu izlenimi: https://www.youtube.com/watch?v=ifsHGORFTE0

30
Oyunlar / Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« : 23 Ekim 2015, 15:15:59 »
Abi season pass aldıysan buna dair herhangi bir kanıtı yollayıp da edinebiliyorsun kartları. CDPR o işi de düşünmüş. :) Ama 'önce gelen alır' sistemi yapmışlar, kalmış mıdır bilemeyeceğim:

http://redeemgwent.com/

Yalnız 40$ civarına falan patlıyor galiba ki D&R'dan PS4 sürümünü almak daha mantıklı olabilir. :D

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 31