Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - magicalbronze

Sayfa: 1 ... 213 214 [215] 216
3211
Harry Potter / Dan'e yeni bir rol'mü???
« : 07 Ocak 2008, 16:12:48 »
Harry Potter karakterini canlandıran ünlü aktör Daniel Radcliffe'ın kendi sitesinden aldığımız bilgiye göre şu sıralarda ünlü fotoğrafçı Dan Eldon'un yaşamının hakkında yeni bir projede (Somali Mogadishu'da  1993'te öldürüldü ) oynaması için teklif gelmiş ve bu teklifi kabul etmesi içinde sürekli rahatsız ediliyormuş. Belkide Dan yeni bir filmle daha karşımıza çıkabilir.Tabii bunun nekadar doğru olup olmadığını hep birlikte bekleyip göreceğiz...

3212
İngiltere'nin en önemli ödülü olarak sayılan Bafta Ödülleri'ne bu yıl Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı tam 6 dalda aday adayı oldu.

Yoldaşlığın aday adayı olduğu kategori dalları ise şöyle:

    * Görsel Efekt
    * Kostüm Dizaynı
    * Ses
    * Senaryo
    * Makyaj ve özel efekt
    * Sanatsal Yönetim

Ayrıca BAFTA aday adaylarını uzun listesini görmek içinde buraya tıklayın. Buna ek olarakta bu kategorilerde aday adayı olmuş 15 filmde, 5'e indirgenecek.

Dip Not: Harry Potter filmlerinde Snape karakterini canlandıran Alan Rickman ve Bellatrix Lestrange karakterini canlandıran Helena Bonham Carter ve Kılkuyruk rolünde gördüğümüz Timothy Spall toplam 9 dalda aday adayı olarak gösterildiler.

Ödül töreni 10 Şubat Pazar günü Londra, Kraliyet Opera Binası bahçesinde yapılacak.

3213
Kurgu İskelesi / Ynt: Vampire
« : 06 Ocak 2008, 02:51:35 »
Ellerine sağlık güzel yazmışsın, beğendim.

3214
Filmler / Ynt: en beğendiğiniz savaş?
« : 06 Ocak 2008, 02:17:28 »
Özellikle film olarak İki Kulenin sonunda Eomer'in "Rohirrimmm" diyerek orkları ve urukayları ezmesi mükemmeldi...

3215
Müzik / Ynt: Şebnem Ferah
« : 05 Ocak 2008, 22:55:39 »
Seviyorum bu kadını yav gerçektende idollerimden biri. Umarım bir gün ülkemizi temsil edecek bir ünede kavuşur dünya çapında.. ::)

3216
Müzik / Ynt: Megadeth
« : 05 Ocak 2008, 22:53:26 »
Bu müzik gruplarını seviyorum yahu. Baksana ne kadar sahip çıkılıyorlar! Bu grup hakında da diyecek pek bir şey yok zaten kendini kanıtlamış ve de müziğinden ödün vermeyen bir grup, teşekkürler.

3217
Televizyon / Beyaz Show
« : 05 Ocak 2008, 04:12:54 »
Televizyon dünyasının sevilen talk showlarından olan "Beyaz Show" bu haftadan sonra artık her Cuma saat 22:30'da başlayacak. Beyazıt'ın kendi programında bu açıklamayı yaparken çok neşeli olduğu gözlendi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ee ne anladık şimdi bundan annem hayatta izin vermez izlememe Hatıla Sevgili var. Bence hayatının yanlışlarını yaptılar...


EDIT:
Bu haftalarda Beyaz Show'un başlangıç saati zırt pırt değiştiğinden böye bir başlık yazmaya karar verdik. Saat 22:00 itibariye televizyon başına geçmenizi öneririz. Hiç mi hiç belli olmuyor artık...

3218
Ejderha Mızrağı / Ynt: Dragon Lance ( Ejderha Mızrağı)
« : 05 Ocak 2008, 04:04:43 »
Sevgili er_mellon güzel bir konu açmışsın teşekkürler. Dediğin gibi belkide buna özel başlık açılması gerekiyor, fakat takdir edersiğnki forumumuz daha yeni açıldı vede bu konunun başlık açmaya yetecek kadar ilgisi olunup olunmayacağıda belli değil. Zaten zamanla bu konulara büyük ilgi duyunmaya başlanırsa şayet kendilerine özel başlıklarda açılacaktır hiç kuşkun olmasın.. ;)

3219
Miras Döngüsü / Ynt: Eragon
« : 05 Ocak 2008, 03:04:54 »
Yoksul bir çiftçinin yeğeni olan Eragon, ormanda parlak, mavi bir taş bulur. O an bulduğu taş yüzünden adeta başına talih kuşu konduğuna inanır; çünkü bu sayede ailesinin birçok ihtiyacını karşılayabilecektir. Ama taş çatlayıp içinden bir ejderha yavrusu çıkınca insanlık tarihinden de eski bir mirasla karşı karşıya kaldığını anlar.
Bir gece içinde sıradan yaşamı altüst olan Eragon; kader, büyü ve benzeri görünmez güçlerin egemen olduğu bir dünyanın içine düşer. Artık kendisini bilinmezlerle dolu günler beklemektedir...

3220
Sinema / Ynt: 65. Altın Küre adayları açıklandı!
« : 04 Ocak 2008, 22:22:49 »
Bu arada Swenny Todd ile bizim meşhur Helena Bonham Carter'da aday. Hadi bakalım iyi şanslar.

3221
Güncel / Fiddler'den mesaj var!!!
« : 04 Ocak 2008, 21:40:37 »
Evet burada daha önce şu anda kapanmış olan patiayak.com sitesinden gelen bir çok arkadaşamız bulunmakta. Bu yüzden patiayak.com sitesindeki sevgili adminimiz Fiddler sizlere son bir kaç cümle bir şeyler yazmak istedi. Ayrıca sizleri çok sevdiğinide eklememi istedi neyse ben daha fazla konuşmayayım zaten Orçun yazısında herşeyi anlatıyor...

---
Merhaba!

Hepinize mutlu, kutlu, sevgi dolu, fantastik bir yıl diliyorum. Beni bazılarınız önceden tanıyor, bazılarınız adımı duydu, bazılarınız ise hiç bilmiyor; ama fantastik edebiyat tutkusu sayesinde ben her birinizi tanımış sayıyorum kendimi.

Ben maalesef internette aktif çalışmalarıma ara vermek zorunda kaldım. Hepimize söylenen “üniversiteye bir gir, rahatlarsın.” sözü geri tepti. Özel bir üniversiteye girdiğim için burs almaya uğraşmak zorundayım ve bu da boş zamanlarımı, “kafamın” boş olduğu zamanları bir hayli azalttı.

Tabii ki size kendi emeklilik planlarımdan bahsedecek değilim. Bu mesajı okuyorsanız, bilin ki bu siteyi kuran 3 adam da birbirinden iyi insanlar. Ben bunu biliyorum; çünkü üçünün de hayatlarında birkaç yıl gibi azımsanamayacak sürelerine gerek arkadaşlık, gerekse rehberlik olarak eşlik ettim. Onların değerini iyi bilin, bilin ki onlar sadece ama sadece sizler için en iyi olanı, hiçbir karşılık beklemeden istiyorlardır. İçinde bulunduğumuz zamanda, iyiliklerin karşılıksız yapılmadığı bir dünyada böyle insanlar bulmak çok zor.

Gönül, Dilara, Esra(lar), pıtırkız, öykü, yılmaz ve adını şimdi sayamadığım (ama kesinlikle unutmayacağım) onlarcası hep çok değerli insanlar... Bu kadar güzel insanı bir arada bulduğunuza göre ben derim ki kaybetmeyin. Sıkı sıkı sarılın. Yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurun, bir şeyler paylaşın, bazı günler buluşun, Hayal Cini’ni cin bırakmayın, kanlı canlı, hem baba, hem kardeş, hem sevgili olabilen bir insan yapın. Onu her şeyiniz yapın. Emin olun buna değecek.

Ben şimdilik dersler, kısafilm ve edebiyat üçgeni arasında savrulup duruyorum. Emin olun ben de isterdim her birinizle tanışmak, vakit geçirmek. Forum oyunlarında 1’den 1000’e kadar saymak isterdim. Alttaki üyenin en güzel özelliğini söylemek, üstteki üyenin sorusunu yanıtlamak isterdim. Phillip Pullman mı Christopher Paolini mi diye ateşli tartışmalara girmek, paylaşılan yazıları okumak, yorumlamak isterdim. Ama dedim ya, şu an için şartlarım el vermiyor. Zaten çoğunuzla msn ile, telefonla ve bazen yüz yüze görüşüyoruz; ama bir kez daha ne zaman nasıl karşılaşırız bilmediğim için hepinizi son bir kez kucaklıyorum. Benim için internetteki fantastik kurgu dünyasında son kez;

MUZİPLİK TAMAMLANDI!!

Hepinizi kocaman öpüyorum,
Salıncakla kalın,
Fiddler (Orçun)

3222
Güncel / Ynt: O da Harry Pottercıydı...
« : 04 Ocak 2008, 21:19:23 »
Daha fazla bir şey denemez. Kimler yapmışsa Allah cezalarını versin. Lanet olsun diyorum...

3223
Narnia Günlükleri / Ynt: Narnia Günlükleri Kitapları
« : 04 Ocak 2008, 18:19:55 »
E o zaman bişi diyebilirmiim Aslan, Cadı ve Dolap 2. kitapsa bu kitabın filminden  önce bi film daha mı vardı ?? ???
Tamam işte, birinci kitabın filmi çekilmedi ikinci kitabın çekildi. Hatta şu an çekilecek olanda dördüncü kitabın filmi.

3224
Harry Potter filmlerinin başrol oyuncuları olan Daniel Radcliffe ve Emma Watson yahoo.com un yaptığı"2007'nin En Popüler 10 Yıldızı" arasına girmeyi başardılar...

Emma Watson - 3. sırada
Emma Watson bir ara Harry Potter serisinin son iki filminde oynamayacağını açıklamış bu yüzdende tüm fanlarından büyük tepkiler almıştı. Neyse ki böyle bir şey gerçekleştirmedi ve yaptığı açıklamayla Harry Potter serisinin sonuna kadar filmde olacağını açıklayıp tüm severlerinin yüzünü güldürdü.. (aferin ona :P)

Daniel Radcliffe - 10. sırada
Bu yaz Daniel'i yine Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmiyle gördük(tabii biraz daha öfkeli olarak.) Fakat bu yıl onu asıl olarak gündeme taşıyan çıplak pozlar vererek bir çok hayranının şok geçirmesine neden olan "Equus" adlı tiyatro gösterisi olmuştu.

3225
Diğer Fantastik Eserler / Karanlık Cevher
« : 04 Ocak 2008, 13:28:26 »

3 kitaplık seri hakkındaki künye ve tanıtım bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Biraz bilgi olması için ilk kitap hakkında notlar:

Türkiye’de “Kuzey Işıkları” olarak yayınlanan ve “Altın Pusula”nın uyarlandığı kitap olan fantastik roman, bir üçlemenin ilki. Dünya çapında 15 milyon kopya satılan ve 37 dile çevrilen kitap, bu yıl 70. yılı kutlanan Carnegie Ödülleri’nde okurlar tarafından gerçekleştirilen oylamada “Son 70 yılın En İyi Çocuk Kitabı” seçildi.

Sayfa: 1 ... 213 214 [215] 216