Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - VeRMiNaaRD

Sayfa: [1] 2 3 ... 30
1
Planlanan kitaplarda tam ay adı vermeseniz bile 2018i 4 çeyreğe bölüp belirli olanların çıkacağı çeyreği paylaşmanız mümkün mü?

2
Bunu pegasus ve ithaki çok yapıyor sinir oluyorum. Geçen Dune serisi için de bir pohpohlama yapmışlardı falanca kitapla kıyaslanacak tek kitap gibilerinden sinir olmuştum. Artık yapılan yorumları hiç sallamıyorum. Bu forumda da birçok kitabı anlam veremediğim bir şekilde yere göğe sığdıramıyorlar alıp okumaya yelteniyorum verdiğim paraya acıyorum. Çoğu editor yazar çevirmen yayınevi çalışanları burada takılıyor sırf destek olalım düşüncesiyle yaptıklarını varsayıyorum.

3
Bu seriyi ve Elric serisini okuyanlara bir sorum olacak. Elric'le benzer yanları var mıdır? Ben Elric'i okudum ve bayıldım. Bunu da dışardan gördüğüm kadarıyla Elric'e benzetiyorum biraz. Özellikle kısa hikaye tarzında yazılmaya başlamasını.

Elric'e bile bayıldıysanız buna taparsınız:)


4
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 02 Aralık 2017, 23:12:44 »
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01JXRKETW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1512234943&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=hobbit+pocket+edition


Bu versiyon basılacak @verminaard

Teşekkürler nihayet biri cevap verdi:)

Açıklamalı notlarıyla hobbit dışındakileri almıştım zaten. Tekrar tekrar aynı kitaba versiyon basmak yerine hiç baskısı olmayanlarını bassalar daha iyi olurdu.

5
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 01 Aralık 2017, 12:56:57 »
Hobbit derken???

6
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 14 Kasım 2017, 19:05:57 »
Kargomu PTT'ye teslim etmişler bugün.

Bana da mesaj geldi teslim edilmiş. İptal ederler diyordum ama şaşırttılar. Nerden kazanıyor bunlar yav :)

7
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 13 Kasım 2017, 22:01:21 »
Hobbit - Açıklamalı Notlarıyla

Yeniden basılacak mı? Zamanında almamak gibi bir hata yaptım, bulamıyorum şimdi :(

8
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 06 Kasım 2017, 21:42:11 »
Alanlar durum özeti verirse güzel olur, biz de atılalım ((:

Beklemeniz hata, bence düzeltilmeden alın. En kötü ihtimalle yanlışlık olmuş diyerek iptal ederler, bir kaybınız olmaz. Ben aldım sipariş durumuna baktığımda hazırlanıyor diyor. Ön sipariş bekleme süresi bittiğinde yollarlar. Kargo ile birlikte 14.40'a geldi.

9
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 05 Kasım 2017, 10:58:03 »
En fazla iptal ederler ben alıyorum :)


Edit: Aldım, sipariş onaylandı. Bakalım gelecek mi :P

10
İthaki Yayınları facebook sayfasından alıntıdır.
Alıntı
"Yüzüklerin Efendisi dışında bu kitapla kıyaslanacak başka bir kitap yok." - Arthur C. Clarke Sabırsızlananlar için Dune Tanrı İmparatoru yakında raflarda."
Çok mutluluk verici bir haber. Yaz dönemi biraz durgun geçti ama kış dönemi bayağı bir hareketlenecek anlaşılan.

Ben kitabı okudum ve haddinden fazla övüldüğünü düşünüyorum. Sırf reklam olsun diye yazarların birbirlerinin eserleri pohpohlamasına da ayar oluyorum. Yüzüklerin Efendisi dışında kıyaslanacak kitap yokmuşmuşmuş, he canım he. Vakıf serisinin yanında bunun esamesi okunmaz. Ona bilimkurgu deyip Dune'a fantastik derlerse o zaman da LOTR, Ejderha Mızrağı, Unutulmuş Diyarlar'ın ilk kitapları, War Craft, Gedik Savaşları vs dururken Dune ilk 20 seri listeme bile giremez.

11
Böyle özel kitapta maliyeti artırıyor diye bir bahane olmaz artıyorsa iki versiyon yapıp farkı ekleyebilirler. Kalın, resimli bir kitap basıyorsun onun sayfaları da kalın oluyor. Ciltsiz olduğunda bir süre sonra kitap dağılıyor. Yayınevine ciltlisi de düşünülüyor mu diye sormak lazım. Eğer çıkmayacaksa arkadaş kitabevinin mağazasında inceleyip öyle karar verecem. Kaliteliyse alınır ama değilse orijinal versiyonunu alırım.

12
Arkadaş kitabevinin sitesinde ciltsiz olduğu yazıyor?

Kitap ciltsiz zaten. :)

Orijinal dilinde olanı ciltli değil mi? Bence bunun ciltlisi de çıkar. Puslu Kıtalar Atlası'nın çizgiromanında da benzer şey yaşandı. Ciltlisi de çıkar diye umuyorum. Çıkmazsa orijinalini alırım ben.

13
Arkadaş kitabevinin sitesinde ciltsiz olduğu yazıyor?

14
Satılan kitaplar ilandan çıkarılıp yeni kitaplar eklenmiştir.

15
Kraliyet Meydanı / Ynt: Star Wars Çanta ve Kupaları
« : 03 Eylül 2017, 12:41:57 »
Kupalar satılmıştır. Çantalar için ilan günceldir.

Sayfa: [1] 2 3 ... 30