Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Baal Sarrus

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6
31
Genel Kültür / Ynt: Subliminal Mesajlar
« : 07 Aralık 2010, 16:51:13 »
Ne güzel şeyler gösteriyorlar işte, sex, cinsel şeyler filan. Bence çok takılmamak lazım bunlara. Artık mahallenin çaycısı bile "Süplümünülül mesaj varmış kola satmıyorum ben" moduna girdiğini düşünürsek...

Ha o kuzuların sessizliğindeki kuru kafa zaten kuru kafa olmalı. Yani o kelebek bilmemne styxia mıdır nedir, sırtında kuru kafa taşıyan kelebek olarak biliniyor zaten.

32
İlk mesajı güncelledim, şu anki durumda lite ve full'un ücretlerini yazdım yaklaşık olarak. Full eklendiğinde yapılan indirim düşüyor, daha pahalı olduğu için. :D  Ama neredeyse %50 indirim alıyoruz şu durumda! :)

33
Canina ile birlikte yedi kişi olduk! ^^ Ödememiz gereken ücretin yarısına yakın bir fiyat ödüyoruz şu anda. :)

34
Hazır yeri gelmişken sorayım madem; full ile lite arasındaki fark tam olarak nedir?

İçerik olarak bir farkı yok. Ancak Full sürüm olanlar oyun kurabilme ve modül yaratabilme becerisine sahipler. Litelar ise sadece oyunlara katılabiliyorlar. Hani oyun açmayacaksan zaten gerek yok full almaya.

[*]Kaldı ki full'e sahip kişiler, güvendikleri kişilerle paylaşırlar kendi hesaplarını eğer oyun açmak istenirse[/*]

35
FRP Genel / Ynt: Fantasy Grounds - 3 kişi daha aranıyor!
« : 06 Aralık 2010, 16:45:14 »
Full almak istediğini özellikle belirtmeyen herkesi lite alacak şekilde yazıyorum. Eğer Full almak istiyorsanız benimle iletişime geçin bir şekilde, değiştireyim. :)

36
FRP Genel / Ynt: Fantasy Grounds - 3 kişi daha aranıyor!
« : 06 Aralık 2010, 13:20:36 »
Görüntüler sağlam, ilgi de çekiyor. Ama o 40 dolar olayı biraz el yakar özellikle bizim oyuncular açısından. Şu 4 Lite 1 Full olunca lite fiyatının değişmesi de ne kadar aşağıya indirgenebiliyor? Asgari fiyatı 15 mi mesela? Daha da inmiyor mu, bu paketleri alınca nasıl bir anlaşma gerekiyor, tek seferde mi veriliyor, arkadaşlar toplanıp 'biz arkadaşız şimdi ucuza verin bunu hemen.' mi diyor, tek kişi paraları alıp oyunu alacağım diye monilerle birlikte kaçıyor mu vs vs vs vs vs.

Kendime cevap olarak https://www.fantasygrounds.com/downloads/ adresini öneriyorum. Video tutoriallara bakıp daha da fikir edinmeli. Ama oyun sağlam. Görüntüler ve ben.

İndirimin sınırı yok. Koyubeyaz ben Madcap var şu anda. Sistem indirimi otomatik hallediyor, yani 2 kişi alsa da indirim oluyor. Mesela 2 Lite 1 Full alınca toplamda 70 dolar veriliyor ve 10 dolar indirim oluyor. 6 Lite 1 full olduğunda ise 65 dolar indirim oluyor ve 110 dolara denk geliyor. Kişi başı 15 dolar yani.

Şöyle söyleyeyim, eğer frp ile ilgilenen ve 20 lira verebilecek herkes gelmeli buna. Bir yerde toplanmanın zorluğunu rahatça karşılayabilecek bir program.

37
FRP Genel / Ynt: Fantasy Grounds - 3 kişi daha aranıyor!
« : 06 Aralık 2010, 12:52:03 »
Korsan çalışsa 25 lira niye veriyim ben buna lan. :D Denedim bir kaç arkadaşla, korsan çalışmıyor maalesef. :/

38
Düşler Limanı / Ynt: Rastgele Düşünceler
« : 05 Aralık 2010, 23:47:44 »
Ya bi tane daha yiğit olsa sürekli kavga ederdik herhalde. Baskın olmayı seven biriyim, kontrolü seven biriyim.

İki yiğit = Kavga

İnsanın duygularının bencilliği yüzünden, benzer insanlar iyi anlaşamazlar. Uyumlu duygular asahip insanlar anlaşırlar. Mesela birinin baskınlığı, diğerinin alçakgönüllülüğü. Birinin soğukluğu, diğerinin sıcaklığı. Gibi.

39
FRP Genel / Fantasy Grounds - Daha fazla kişi aranıyor! :)
« : 04 Aralık 2010, 13:33:19 »
Selamlar,

Fantasy Grounds adlı programı 5 kişi almayı planlıyoruz. Bir kaç yerden duyduğuma göre oldukça iyi ve oynanabilirmiş. Lite (Oyuna katılabilir) ve Full (Oyun yaratabilir ve kural sistemi yaratabilir) olmak üzere iki versiyonu var, fiyatları 30 ve 40 dolar, ancak ne kadar çok kişi alırsa o kadar ucuza geliyor. Eğer 4 Lite 1 Full alınırsa, 1 lite fiyatı 15 dolara iniyor mesela.

Eğer almak isteyen varsa, bir şeyler yazsın. Parayla satılan rulesetleri var ancak bedavalar da var. WoD ruleset'i bedava mesela. Ne kadar çok kişi olursa o kadar ucuza ve o kadar güzel oyunlar çıkacak gibi geliyor. :)

Bu yazı sadece bu forumda değil, bir kaç bildiğim forumda daha yazılacak, daha çok kişinin olması açısından.

Ödeme yolu konusunda çeşitli yöntemlere başvuracağız gibi, önce kimler geliyor bakacağız, geri kalanını ona göre yapacağız. :)

Görüntüler
Özellikler

Katılanlar
-Baal Sarrus (full)
-Laughing Madcap (lite)
-KoyuBeyaz (lite)
-Marius (full)
-Amras Ringeril (lite)
-johnconstantine (lite)
-Lordmuti (full)

Şu anki indirimle beraber;
-Full Ücreti: 25 dolar (~37 lira)
-Lite Ücreti: 16 dolar (~24 lira)

40
Dipsiz Konak / Ynt: Arda Frp'si
« : 04 Aralık 2010, 08:08:31 »
Evet, bir oyun açmak istiyorsan şöyle yapacağız böyle yapacağız diye uzun uzun yazman daha güzel olabilir. :) Diğer oyunların sayfalarına bakarsan bir fikir oluşur kafanda. :)

41
Güncel / Ynt: Haydarpaşa - Tarihin Yanışı
« : 29 Kasım 2010, 14:33:38 »
Ne güzel işte, kışın ısınması lazım insanların.

42
Düşler Limanı / Ynt: Rastgele Düşünceler
« : 28 Kasım 2010, 05:37:12 »
Zeka konusu açılmış, bir şeyler yazmak lazım.

Hayatım boyunca bana zeki dendi. Aynı yaştaki kişilerden olmasa da, öğretmenler, tanıdıklar, hepsinin bana bakışı ve benden beklentileri garip ve saçma bir şekilde acayip yüksek oldu. Şayet össden 310 küsür puan aldığımda bütün sülale şok geçirmişti, ki bu tutumlarını anlayamıyorum.

İnsanların bana böyle demelerinin sonucu olarak, sanırım ergenliğe girdiğimde başlayan sorgulama sürecinin bir parçası olarak zekanın anlamlarını düşünmeye başladım. İnsanlar çok ilginç bir şekilde, zekayı tek bir şey olarak kabul etmiyorlar. Altta bir kaç madde sıraladım, bunlardan bir veya daha fazlası varsa, hayatınızda en azından bir kere zeki ünvanı almışsınızdır.

-Görsel şeyleri kitapçığa bakmadan çözmek, bunu herhangi yetişkinin yanında, o beceremezken yapmak. Lego, bilgisayar oyunları, veya karmaşık bir gazete bulmacasını kısa sürece çözmek gibi.

-İnsanlara farklı bakış açıları sunarsanız. Mesela temelde bir dosta hissedilenlerle sevgiliye hissedilenler arasında hormonal bir fark olmadığını söylerseniz, insanlar sizin 'ilginç' olduğunuzu, yaşça büyükleriniz veya sevenleriniz ise bu farklı bakış açısını kabul edebildiğiniz için 'zeki' olduğunuzu söylerler.

-Laf yarışlarında son sözü söyleyen kısım olmak. Çocukça denen, ama hayatın her safhasında kullanılan bir şey bu, bunu yapanı genelde izleyenler 'çocuk' olarak nitelendirirler. Ancak tabi tartışmanın verilen cevapları zeka doluysa 'zeki' olursunuz. Yani mesela adam dosta ve sevgiliye farklı şeyler hissettiğini söylerse sen de bilimsel açıklamalar yaparsan.

-İnsanların 'olmaz öyle şey' dedikleri şeylere 'neden?' demek. Çünkü insanlar küçüklüklerinden beri yerleşen kalıpların neden gerçekten var olduklarını bilmezler çoğunlukla, farklı bakış açısı onlara sizi zeki gibi gösterir.

-Derslerden acayip yüksek notlar almak. Bu aslında farklı bakış açısına sahip olmakla eş değer olabilir bazı durumlarda, dahi değilseniz yüksek notlar almanız sadece ok çalışmanızla alakalı oluyor.

Zeka bir yanılgıdır. Eğer farklı bakıyorsanız ve bu size pratik yollar sunuyorsa, sadece farklı bakıyorsunuzdur. İnsanların zeka dediği şey, toplumda kullanıldığı haliyle, sadece bu. Zaten farklı bakarsan ya deli oluyorsun ya zeki. Kimse normal olabileceğini düşünmüyor. Bu da kalıplaşmış toplumun handikaplarından biri.

43
Gezginler Kamarası / Pandæmonium II - Geldiler lan
« : 26 Kasım 2010, 18:39:04 »
Ohş.

*Kitaplar*

44
Gezginler Kamarası / Pandæmonium I - WoD Kitapları
« : 22 Kasım 2010, 22:51:18 »
World of Darkness, Mirrors, Second Sight, Antagonist, Book of Spirits, Book of Dead, Inferno; Vampire the Requiem, Ancient Bloodlines, Bloodlines the Chosen, Bloodlines the Hidden, Bloodlines the Legendary, Requiem for Rome; Werewolf the Forsaken; Promethean the Created; Mage the Awakening; Hunter the Vigil; Geist the Sin-Eatersk; Changeling the Lost!

Uykusuz geceler bekliyor beni.

45
Televizyon / Ynt: Supernatural
« : 22 Kasım 2010, 12:04:41 »
O senin problemin bence, çok gaza gelmişsin 6. sezon kötü olacak diye.

Sokulan laflarla, göndermelerle, çok güzel bir bölümdü bence. Bazı bölümleri anlamak için az çok popüler kültürün içinde sayılabilecek dizileri seyretmek gerekiyor.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6