Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kargasiz

Sayfa: [1] 2 3 ... 28
1
Merak ettiğim çok fazla film var ama aklıma ilk gelen Black Panther oldu nedense. Normalde Deadpool hayranı olarak ikinci filmi demem gerekirdi sanki :)

Aslında bunların ötesinde şöyle sağlam bir epik fantezi örneği bir film serisi gelse de izlesek diyorum sürekli. Hayallerden uzak kalıyorum sanki onlar olmadan.

2
Sinema / Ynt: Matrix
« : 08 Kasım 2017, 12:19:53 »
Matrix ile hayatımda bir çok şeyin değiştiğini söyleyebilirim, o yüzden Matrix evreninde farklı hikayeleri görmeyi, farklı bakış açıları edinmeyi çok isterim. Mesela Animatrix harikulade beğendiğim bir yapıttı. Çekilecek film eski filmin yeniden uyarlaması değil de farklı karakterleri anlatacak olması çok doğru bir hamle olur. Geçmişten veya gelecekten bahsetse de farketmez. Bu konuda çok fazla alternatif var, yazabilecekleri çok güzel hikayeler var. Kaliteli senaristin ve bu felsefik bakış açısına sahip bir senaristin elinden çok kaliteli bir yapım çıkacağı garanti.

Mesela çok yakın arkadaşlarından veya ailesinden birinin Ajan'lardan birine dönüştüğünü gören ve program tarafından farkedilmeyen(olayı unutmayan) bir karakterin bakış açısı, kurtulmak istemesi harika bir şekilde anlatılabilir.

3
Duyurular / Ynt: Bir Aylık Aranın Ardından, Döndük!
« : 08 Kasım 2017, 10:10:09 »
Ne zamandır ellerinize sağlık, çok güzel diyememiştim. Foruma giremediğim o günlerde bir şey mi oldu acaba diye kara kara düşünmeye başlamıştım, malum çok da aktif değilim uzun süredir. Bu halini çok beğendim forumun ellerinize sağlık. Ben biraz Rıhtım sahillerinde gezineyim bakalım. Liman'da, Kent'te neler olmuş bitmiş, kimler Rıhtım'a gelemeden alabora olmuş bir inceleyelim.

4
Bu sene buluşma etkinliği yok mu arkadaşlar? Hangi gün gideceğime karar veremedim daha, sizlerle tanışmak da isterim. Varsa gidecek olanlarla ortak bir gün belirleyebiliriz isterseniz. Yeni konu açmak istemedim bu konu hakkında.

5
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 12 Ekim 2017, 20:30:56 »
Siyah paltolu adam, dönercinin kırık penceresinin önünde, yerdeki kırık bardağa bir adamın bileklerinden damlayan kanı incelerken elindeki silahı beline yerleştirdi ve "seni ben öldürecektim pilavcı, aileme yaptıklarından böyle rahat kurtulmaman gerekiyordu." diye fısıldadı.

6
Bizim gibi okumayı sevenler ve çok fazla okuyan insanlar için kendi okuyacağı kitabı seçmemek bir işkenceye bile dönüşebilir. Ama yardım maksatlı düşünürsek denenebilir. Belki ilerde belirli bir kitap potansiyeline sahip olurlarsa 3 kitaptan 2'si seçtiğimiz kitap şeklinde devam edebilir.

7
Tartışma Platformu / Ynt: Kapaklar sizi ne kadar etkiler?
« : 12 Ekim 2017, 20:11:13 »
Kapak'tan önce ismi cezbediyor beni genellikle, ondan sonra kapağa kafamda yorum yapıyorum. Kapağı beğenmezsem konusunu okumak istemiyorum. Sade, minimalist kapaklar daha çok hoşuma gidiyor benim de.

8
Teşekkürler Kargasız. Hoş geldin :)
Hoşbulduk İhsan Bey, ben de çok teşekkür ederim :)

9
Yine bolca emek harcanmış kaliteli bir iş çıkarmışsınız ellerinize sağlık, geçtiğimiz senelerden kalan izleme listem o kadar dolu ki bu senekilere bakmak istemiyorum ama işleri gördükçe ağzım sulanıyor :)

10
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 07 Şubat 2016, 09:32:39 »
İlk zamanlar aktif bir şekilde kullandığım halde zamanla artan işlerimden dolayı çok nadiren girebiliyordum foruma ama sürekli olarak forumda yazılanları ve radyo yayınları takip ediyordum. Dün akşam canlı olarak yayına katıldıktan sonra artık ruhumun bu oluşuma ne kadar ihtiyacı varsa, forum üyelerini(yüzlerini bildiklerimi) rüyamda gördüm. İyi midir kötü müdür bilemedim. Hayır olsun.

Spoiler: Göster
Çok değerli insanlarsınız, iyi ki varsınız.

11
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 24 Ağustos 2015, 08:28:10 »
Bu çalışma temposunda stres atmak için bile foruma giremiyorum son 1 aydır :(.

12
Yazılımcı derken? Eğer öyleyse şoktayım şu anda, hiç beklemiyordum :). Gerçi youtube kanalında bir robot videosu görmüştüm, Arduino mu yazıyorsun Hazal?

Soruları bu çerçevede hazırlamak daha kolay olacak benim için, yukarıdaki soruyu da yayına mı saklayacaksın bilmiyorum :).

13
Yok abi, kesinlikle sana cephe aldığımız falan yok. Eğer yaptıklarım öyle anlaşıldıysa özür dilerim. Dünkü geçen küçük muhabbet üzerine tamamen şaka amaçlıydı yazdığım.

Bu arada Hazal sadece italikle yazdığı yerleri bana yeni bir mesajla cevap vermek yerine sonradan mesajına ekledi. Herhangi bir mesaj düzeltme yok yani.
Ya arkadaşlar şu kadar kısa sürede sizi yeterince tanıdım zaten, öyle bir durum olmayacağının farkındayım. Açıklama yapmanıza bile gerek yok böyle şeyler için :). Benimle alakalı yanlış düşünceleri olan kişiler varsa zaten açık açık söylerler. Sadece bir yayında garipsediğim bir durum olmuştu, onu da yayıncıya sormuştum teeeee o zamanlar. Yine de bazen muhalefet gibi göründüğümün farkındayım, bunun için açıklamayı ben yapayım bari :D :

Hazal'ın da yayında söylediği gibi farklı fikirler iyidir. Daha hızlı gelişmemizi sağlar. Ama arkadaş ben her yayında muhalefet olmuyorum ki :(. Hoşuma gitmeyen durumlar olduğu zaman belirtiyorum herkes gibi. Ben ilk yayınımda(fantastik edebiyatın alt türleri idi sanırsam) baya muhalefet olduğum için öyle hatırlanmaya devam edeceğim doğal olarak [*]ilk izlenim[/*]. Varsın böyle kalsın ne olacak ki, varsın siz hepiniz ben tek olalım kavga edelim :D. Ben aranızda olmaktan mutluyum, bu ortamı bulduğum için sevinçliyim. İyi ki varsınız hepiniz birer [*]şu anda ağlıyor :P[/*].

Bu konuyu da baltalamış olduk :P. Yayıncımız kusura bakmasın ;).

14
Sinema / Ynt: Deadpool (2016)
« : 12 Temmuz 2015, 18:42:41 »
Kalitesiz görüntüyü izleyerek seyir zevkimi baltalamayı sevmiyorum ama Deadpool olunca dayanamayıp izledim. Beklediğim kalitede bir film geliyor :).

15
Volkan da devrecilik yapıyor desene benden önceki şah olarak :D. Zaten tarihi geçti şahlığın galiba tadını çıkaramadım. Yeniyim, bilmiyorum diye ana muhalefet partisi muamelesi görüyorum Salih abi noluyo ya :).

Troll avlamayalı da uzun zaman olduydu, mahalledeki elfleri toplayıp geliyorum yayına, kaçırırsam çocuğumu keserim ;).

Sayfa: [1] 2 3 ... 28