Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kargasiz

Sayfa: 1 ... 26 27 [28]
406
Tartışma Platformu / Ynt: Yarışmalar
« : 22 Şubat 2015, 00:24:02 »
Haklısınız sanırım. En iyisi daha çok yazıp okumak. Zaten kararsızdım bu konuda, şimdi benim için en sağlıklı şeyin yazmak olduğuna karar verdim. Teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz.


Bana göre kendini en hızlı geliştirmenin yolu, başkasının yazdığı hikayeyi okuduktan sonra tekrar yazmaya çalışmak ve bitirdikten sonra kelimesine, virgülüne, duygusuna, baskısına, kelime haznesine dikkat ederek karşılaştırma yapmak. eksik yönlerini en iyi bu şekilde görebilirsin. tabi diğer yazılanın da eksik yanını görürsün. kendini çok daha hızlı geliştirirsin diye düşünüyorum.

407
Yazdıkları kişiliğini oluşturur derken ne demek istediğini anlamadım. genel olarak böyle bir düşünce çıkacak elbette ki kişiliği onu okumamıza engel olmayacak.

Peki şöyle düşünürsek, diyelim ki aynı türde yazan 4-5 yazar daha önce oluşturdukları bir kitap kulübünün fikri karşıtlıklar veya tartışmalar dolayısıyla dağılmasından sonra aradafarklı etkileşimler olur. Bu 4-5 yazar birbirlerinin yazdıklarını sırf eleştirmek için mi okurlar yoksa okuma isteğinden dolayı mı? Siz bu durumda kalsanız kişiliğinden nefret ettiğiniz o kişinin kitabını okur muydunuz?

408
Radyo yayınında ismi geçen bir yazarın kişiliğinden hoşlanmadığı söylenmişti. Düşündüm acaba sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bir yazarın kişiliği onu okumaya engel midir? Kişiliği yazdıklarını etkileyebilir elbette ama kötü kişilikli birinin yazdıkları da hikayeyi kötüleştirir mi? Bunun örnekleri var mı?

Mesela müzik de mozart normal hayatında hiç sevilmeyen bir kişi olmasına rağmen müzik konusunda efsaneleşmiş biridir.

409
Radyoda muhabbet etmek çok güzeldi arkadaşlar, daha sık görüşmek üzere umarım.

Sayfa: 1 ... 26 27 [28]