İTİCON 4’e Sayılı Günler Kala!

iticon 4

İstanbul Ticaret Üniversitesi Bilim Kurgu Kulübü‘nün 4.sünü düzenlediği ve 8 – 9 Mayıs 2010 tarihlerinde Küçükyalı kampüsünde yapılacak olan İTİCON‘a çok az bir süre kaldı. Bu seneki konseptlerini Eski İstanbul olarak belirleyen kulüp bakın organizasyon hakkında ne açıklama yapmış:

Bu seneki konseptimiz “Eski İstanbul” olacaktır. Çağlar Kalaycıoğlu’nun İstanbul Efsaneleri, Bimen Zartar ve ekibinin Büyük Ada(*) LARP’ı ve alan tasarımımızla, size “Eski İstanbul”u yaşatmaya çalışacağız. Tabii ki açılan masaüstü oyunları konseptle alakalı olmak zorunda değil. Masaüstü oyunlardan bahsetmişken, DM kayıtlarını 29 Nisan’a kadar uzatmış bulunmaktayız. Bu durumda oyuncu kayıtları 30 Nisan’da açılıcak ve 6 Mayıs’a kadar devam edecek.Elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

– İTİCON 4 alanımız, bu sene yine Küçükyalı Kampüsü Meslek Yüksek Okulu Binası.(açık adrese ve ilgili krokiye sitemizden ulaşabilirsiniz.) Ancak, geçen seneki aksaklıkları tekrardan yaşamamak için binanın giriş katında yapacağız.
(Bu şekilde sigara içen arkadaşlar rahat rahat dışarı çıkabilecekler, ayrıca sıcaktan hep beraber bunalmayacağız, çünkü yazın en sıcak döneminde bile giriş katı serin oluyor.)

– Ulaşım için şu anda kesin bir bilgi veremiyoruz. Cumartesi ve Pazar sabahları Kadıköy’den servis kaldırımak için başvuruda bulunduk ancak kesin bir cevap henüz alamadık. Sitemizden son durumu takip edebilirsiniz.

– İstanbul dışından gelecek arkadaşlar, konaklama için lütfen bana mail atsın.Bu sayede, kimseyi açıkta bırakmayacaığmıza emin olabilirsiniz. Aynı zamanda Üniversitenize davetiye verme durumununuz varsa da bir an önce bana ulaşın ki problem yaşanmasın.

– Cumartesi gecesi olmazsa olmaz eğlencemiz bu sene de var. Canlı müzik performansıyla sizleri eğlendirmeyi planlıyoruz. Müzik olarak sadece Rock ve/veya Metale yüklenmek yerine, herkesin hoşuna gidecek eğlenceli birşeyler çalınıcakmış bu sene. (Kulüpte varolduğum sürece ben araya birşeyler sıkıştırırım yine de :) (yalnız değilsin örgüz -ilker)) Mekan olarak elimizde birkaç seçenek var şu an için. Yine sitemizden son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

– Oyunlar ve LARP’larımız her seneki gibi yine ücretsiz olacaktır. Büyük Ada LARP’ı için de adaya gidiş ve adadan dönüş ücretsiz, ancak adadaki ulaşım ücretli olacak arkadaşlar.

Kısacası, kaçırmayın.. üzülürsünüz..

(*)Hava şartları izin vermezse Convention Alanında yapılacaktır.

Bilim-Kurgu Kulübü Başkanı
Fevzi Özgür Nergis

Daha fazla bilgi ve ulaşım için sizi kulübün sitesine alalım. Siteye giriş için buraya tıklayabilirsiniz.