Percy Jackson “Olimpos Kahramanları” ile devam ediyor!

Evet yanlış görmediniz! Birçok kişinin hayranlık ötesine varan sevgisi ile tüm dünya çapında fırtınalar yaratan Percy Jackson ve Olimposlular serisi devam ediyor!!!

Yeni serinin adı “The Heroes of Olympus – Olimpos Kahramanları“. Beş kitaptan oluşacak serinin konusu ise yeni melezler ile devam edeceğe benziyor. Benziyor diyoruz çünkü şu anda bildiklerimiz sınırlı.

Serinin ilk kitabı olan “Kayıp Kahraman“ın kapak görseli ile ilk iki bölümünü içeren ön okuması yayınlandı! The Lost Hero (Kayıp Kahraman)‘ın ekim ayında orijinal diliyle çıkacağı ve kısa süre içerisinde yine Doğan Egmont Yayınları‘ndan bizlere ulaşacağını belirtelim. İlk kitap genel olarak kayıp kahramanımız Percy Jackson’u arama maceralarını konu alacak.

Bu arada en önemli noktalardan bir tanesini hemen belirtelim. Kitabın yazarı Rick Riordan her yıl bir kitap çıkaracağını belirtti. Yani ilk kitap Kayıp Kahraman‘dan sonra gelecek olan ikinci kitabın çıkışı için 2011’in Ekim ayına kadar beklememiz gerekecek…

Doğan Egmont Yayınları‘ndan yayınlanan “Percy Jackson ve Olimposlular” serisinin de editörlüğünü yapan ve aynı zamanda “Olimpos Kahramanları” serisinin de editörlüğünü üstlenecek Esen Gür‘e sizler için merak edilenleri sorduk!

Yapmış olduğumuz bu keyifli röportajımızı okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Açıklayıcı ve samimi cevaplarından dolayı Esen Gür‘e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, kitap kapağının İngilizce ve Türkçe  şekliyle röportajın içerisinde yer aldığını belirtiyor ve bir çoğunuzun merakla beklediği kısma geçiyoruz!

Kitabın ilk iki bölümünü içeren ÖN OKUMAsı huzurlarınızda! Çevirisini ve düzenlemesini yine Esen Gür‘ün yaptığı bu ön okumada heyecanınız bir kat daha artacak ve ekim ayını iple çekmeye başlayacaksınız!

ÖN OKUMAya ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz!

Umuyoruz bu haberimizden sonra serinin hayranları oldukça mutlu olmuştur. Daha sonrasında ayrıntılı bilgilerle yine karşınızda olacağız. Şimdilik röportaj ve ilk iki bölüm için keyifli okumalar!