Avatar: The Legend of Korra’dan İlk Fragman!

avatar legend of korra 1

Milyonları ekran başına kitlemiş olan dizi Avatar: Son Havabükücü, hayranlarının büyük takdiri ve hüznüyle son bulmuşken yapımcılar yakın zamanda sevindirici bir haberle geri gelmişti. Emmy ödüllü Avatar‘ın yapımcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko Avatar: The Legend of Korra ile karşımızda olacaklarını açıklamışlardı ve nihayet ilk fragman yayınlandı!

Son Havabükücü olan Avatar Aang’den yaklaşık 70 yıl sonra, avatar çemberindeki sıra Su kabilesine gelir ve Korra adında bir avatar hayata gözlerini açar. Yeni seride avatarımız bir kız, ancak Korra Aang’in o sevimli ve yaramaz tavırlarından çok uzak bir karakter. Sert, dikbaşlı, asi ve en önemlisi çoktan ateş, su ve toprak üzerinde ustalaşmış durumda. Ancak şöyle bir sorun var, ona hava bükmeyi kim öğretecek? İşte tam bu noktada Aang ve Katara’nın oğlu Tenzin devreye giriyor. Şimdi Korra, bir yandan hava bükmeyi öğrenmeye çalışırken bir yandan da antibükücüler adındaki, bükme sanatına karşı olan yeni düşmanlarıyla savaşmak zorunda.

Ve işte şimdi, bu yeni efsanenin, Korra adlı yeni avatarın yükselişine ve savaşına dair yayınlanan ilk fragmanı izleme vakti!