“The Wind Through the Keyhole”un Kapak Resmi Yayında!

wind through the keyhole top

Stephen King’in merakla beklenen kitaplarından yeni Kara Kule romanı “The Wind Through the Keyhole (Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgâr)”un Jae Lee tarafından çizilen kapak resmi yayımlandı!

Daha önceden çıkacağı haberini duyurduğumuz kitabın kapak resmine ve ayrıca resmi sitede yayımlanan tanıtım yazısına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. Görsellerin büyük hallerini yine stephenking.com adresine tıklarayak indirebilirsiniz.

wind through the keyhole cover
The Wind Through the Keyhole

Işının Yolu’ndaki ilerleyişlerini aksatan yırtıcı bir fırtınada Roland ve ka-tet’ine katılıyoruz. Çığlıklar atan rüzgârdan ve kopan ağaç dallarından kendilerini sakınırlarken Roland sadece bir değil, iki tane öykü anlatır. Bu sayede sıkıntılı geçmişine doğru büyüleyici bir kapıyı aralar.

Silahşorluğunun ilk günlerinde, annesinin ölümünün ardından gelen suçluluk dolu yılda Roland, babası tarafından, henüz gerçekleşmiş bir cinayeti soruşturması için bir çiftliğe gönderilir. Roland burada kan köpükleri içinde yere işlemiş bot ve pençe izleri ile korkunç bir katliamın ‘deri-adam’ olarak bilinen bir şekil değiştiriciyi işaret ettiğini keşfeder. Hayatta kalmış yalnızca tek bir şahit vardır; cesur ama korkmuş bir oğlan çocuğu olan Bill Streeter.

Roland’ın kendisi de sadece genç bir delikanlıdır fakat oğlanı sakinleştirmek için eskiden annesinin ona uyuması için okuduğu Eld kitabından “Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgar” adlı öyküyü ezberden anlatmaya başlar. “Kimse öyküler için asla çok yaşlı değildir,” der Bill. “Adam ve oğlan, kız ve kadın, hepimiz onlar için yaşarız.”