Post-it Kağıtlarıyla Oluşturulan Süper Kahramanlar

post-it-superheroes

Ofis duvarlarınızı rengarenk post-it kağıtlarından oluşan süper kahramanların kapladığını hayal edin. Eğlenceli olmaz mıydı? Ben Brucker isimli bir ofis çalışanı bunu başardı ve ortaya harika bir görüntü çıktı!

San Fransisco’daki bir kreatif ajansta çalışan Ben Brucker, ofisinin duvarlarının sıradanlığından fazlasıyla sıkılmış olsa gerek. Çünkü yaratıcılığını kullanarak duvarların nasıl daha renkli ve eğlenceli olabileceği üzerine kafa patlatmış ve birdenbire aklına çılgınca bir fikir gelmiş. Ofisin duvarlarını post-it kağıtlarıyla kaplayarak resimler oluşturmak istemiş. Patronuna danışarak onayı alan Brucker, 300 dolarlık bir bütçeyle işe koyulmuş ve duvarları süper kahraman figürleriyle donatmaya karar vermiş.

Çalışma arkadaşlarının da yardımıyla işe koyulan Brucker, bomboş duvarları bir nevi sergi haline getirmeyi başarmış. Hem de süper kahraman sergisi!

post-it-superheroes-1

İlk olarak ofis çalışanlarının en sevdiği süper kahramanların piksel hallerini photoshopta oluşturarak bir taslak çıkartmışlar. Daha sonra da tam olarak 8024 adet post-it kağıdı kullanarak yaklaşık bir buçuk günde bütün duvarları tamamlamayı başarmışlar. Ve ortaya gerçekten de harika bir görüntü çıkmış.

Birdenbire o düz ve sıkıcı duvarlar rengarenk süper kahramanlarla dolup taşmış. Batmanden Iron Man’e, Captain America’dan Wonder Woman’a kadar birçok süper kahraman ofise oldukça eğlenceli bir hava katmış. Sonuç olarak Ben Brucker, çalıştığı ofisi 300 dolarlık bir bütçeyle çok daha eğlenceli bir hale getirmeyi başarmış.

Sizin de içinize bir ferahlık dolmadı mı? Biz ortaya çıkan görüntüye bayıldık, siz ne dersiniz?

Ben Brucker ve arkadaşlarının resimleri nasıl oluşturduklarını merak ediyorsanız, aşağıdaki keyifli videoda onlara katılabilirsiniz!