Komiser Tahsin’den Yeni Macera: Yüzüncü Haber

yuzuncu haber ust

Alper Kaya’nın tefrika halinde yayımladığı, daha sonradan basılı kitaba da dönüşen serisi Komiser Tahsin, ikinci macerası Yüzüncü Haber ile yola devam ediyor!

yuzuncu haberGeçtiğimiz aralık ayında “Kaçak” adlı ilk kitabıyla karşımıza çıkan Komiser Tahsin, yeni bir vaka ile raflara geliyor!

Gazetecileri öldürmenin, gazetecileri öldürenleri yakalamaktan daha kolay olduğu bir ülkede, meşhur bir gazetecinin ölümünü araştırmaya başlıyor Komiser Tahsin.

Peki gazeteci Atalay Demirsoy’u kim, neden öldürmüştü? Tüm bu soruların cevabı, önümüzdeki günlerde Kent Kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak olan serinin bu ikinci kitabı Yüzüncü Haber’de.

Alper Kaya, Komiser Tahsin serisini sürdürüyor; “Yüzüncü Haber”in gizemini çözmeye çağırıyor.

Peki kısaca kimdir bu Komiser Tahsin? İstanbul Cinayet Büro’da çalışmaktadır. Davalarında zaman zaman gerçeküstü ögeler de yer tutar.

Komiserin ortağı ise, kendisinden yaşça bir hayli genç olan ve komiser tarafından yetiştirilen Necip’tir. Necip’in yanı sıra emekli olmadan önce özel harekatçı olan ve bir balık lokantası işleten Nevzat da komisere davalarında sık sık yardımcı olmaktadır.

Bu karakterlerin yanı sıra Cinayet Büro personeli Hale, komiserin üstü olan ve genelde yoluna taş koyan Müdür, otopsi memuru ihtiyar Dok da hikâyelerde sıkça karşınıza çıkan karakterlerdendir.

Ayrıca Yüzüncü Haber’in ÖN OKUMAsını da sunuyoruz sizlere. Okumak için BURAYA tıklayın.

Kapak tasarımını Tolga Özasil’in üstlendiği kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kitap çıkana kadar seriye aşina olmak isterseniz komisertahsin.com adresinde bulunan öyküleri okuyabilirsiniz. Son olarak Komiser Tahsin maceralarının yayınlanmaya başladığı ilk yer olan Kayıp Rıhtım Aylık Öykü Seçkisi‘ndeki “Çivilere Ruh Üfleyenler” öyküsünü okumak için de buraya tıklayabilirsiniz.