Hayalet Avcıları’nın Animasyon Filmi Geliyor!

ghostbusters ust

Anlaşılan Hayalet Avcıları önümüzdeki yıllarda beyazperdeyi fethetecek. Gelecek yıl gösterime girecek olan All Female Ghostbusters’dan sonra, şimdi de yepyeni bir animasyon filmi olarak geliyor!

80’li yıllara damgasını vurmuş, sinemanın kült serilerinden biri olan Hayalet Avcıları’nın tamamı kadın üyelerden oluşan yeni filmi bildiğiniz üzere gelecek yılın temmuz ayında gösterime girecek. Paul Feig’in yönettiği filmin çekimleri geçtiğimiz hafta sona erdi ve her ne kadar orijinal kadrodan bir hayli uzaklaşılmış olsa da, yıllardır yolunu gözlediğimiz yapıma kavuşmak için geri sayıma başladık bile.

Geçtiğimiz günlerdeyse, biz tam da gelecek olan live-action sinema filmine odaklanmış durumdayken Sony Pictures Animation’dan beklenmedik bir açıklama geldi ve Hayalet Avcıları için bir animasyon film planlandığı açıklandı.

Serinin 1984 ve 1989 yapımı ilk iki filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan Ivan Reitman’ın (Tom Pollock’la beraber) animasyon film projesinde de yapımcı olarak geri döneceği konuşuluyor.

Paul Feig’in kadın karakterlerinin aksine, orjinal kadroya çok daha sadık kalacağı söylenen animasyonun nasıl bir hikayeye sahip olacağı ya da seslendirme kadrosunda hangi isimlerin bulunacağı şimdilik belirsiz. Öte yandan filmin daha çok genç kitleye hitap edeceği düşünülüyor.

Oldukça heyecan verici bir proje gibi görünse de, 19861991 yılları arasında yayınlanan ilk seri kadar başarılı olabilecek mi, orası merak konusu açıkçası.

Animasyon film gelecekse de şimdilik şöyle bir kenara çekilsin. Biz serinin iflah olmaz hayranları olarak, başrollerde Melisa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones ve Chris Hemsworth’un bulunduğu yepyeni Hayalet Avcıları filmini bekliyoruz heyecanla. Şunun şurasında 29 Temmuz 2016’ya da ne kaldı ki zaten?