del Toro Pasific Rim 2 İçin Maisie Williams’ı İstiyor

massie williams ust

Pacific Rim 2’nin çekimleri süresiz olarak durdurulmuştu, ama bu del Toro’nun hayallerine engel değil.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda stüdyonun daha önce yayınladığı iki filmin büyük başarısızlıkları nedeniyle Pasific Rim 2’nin yapımı süresiz olarak durdurulmuştu. Ancak görünen o ki, Guillermo del Toro henüz pes etmiş değil. Öyle ki aklında dönüp duran oyuncu seçimlerini bile paylaşmaktan geri durmuyor.

Twitter’da cumartesi günü yaptığı açıklamayla pek çok kişiyi hem heyecanlandırdı, hem de Pasific Rim’in devam edip edemeyeceğine dair bir umut doğurdu. Game of Thrones’un meşhur Arya Stark’ı Maisie Williams’ı adres gösteren del Toro’nun o tweeti şöyle:

Dün Maisie Williams ile yemekteydim. Harikuladeydi. Kahretsin – eğer PR2 gerçekleşirse bu kız bir Jaeger’a kavuşacak.

Jaeger’lar Pasific Rim dünyasında bir mobil silah olarak karşımıza çıkmıştı. Daha doğrusu ona EVA benzeri dev zırhlar da diyebiliriz. Evet, del Toro’nun inkar etmediği Evangelion etkisini de böylece bir kez daha hatırlamış olduk.

Maisie Williams’ı Doctor Who’daki kaotik karakterinden sonra bir de Jaeger pilotu olarak görmeyi ister miydiniz? Sizi bilmem ama del Toro bunu çılgınca istiyor. Hem aklımıza bunu sokarak filmi yeniden yapım aşamasına getirmek istediğini de görmezden gelemeyiz.

Gelişmeler için bizde kalın!