Tembel Balık Sefa “The White Ravens 2015” Kataloğunda!

tembel-balik-sefa-ust

Bu yılın en çok dikkat çeken çocuk kitaplarından Tembel Balık Sefa, Uluslararası Gençlik Kütüphanesi tarafından düzenlenen kataloğa girme başarısını gösterdi.

Redhouse Kidz Yayınları’ndan çıkan, Tülin Kozikoğlu’nun kaleme aldığı ve Sedat Girgin’in ise illüstrasyonlarını gerçekleştirdiği eser,  her yıl 200 kitap seçilerek oluşturulan The White Ravens 2015 kataloğuna seçildi!

Sedat Girgin, Facebook hesabı üzerinden yaptığı duyuruda katalog hakkında şu bilgileri verdi:

Uluslararası Gençlik Kütüphanesi (IJB) tarafından düzenlenen bu katalog için her yıl yaklaşık 10.000 çocuk ve gençlik kitabı inceleniyor ve içlerinden seçilen 200 kitap kataloğa girmeye hak kazanıyor. The White Ravens kataloğunda seçilen kitaplar fuarlarda sergilenerek dünyanın dört bir yanındaki yayıncılara tavsiye ediliyor.

Arapçadan Çinceye pek çok dilde eserin sergilendiği The White Ravens 2015 kataloğunun tamamına buradan göz atabilirsiniz. İçlerinde gerçekten harika görünen eserler var.

Böyle harika bir kataloğa girmeyi başaran Tülin Kozikoğlu ve Sedat Girgin ikilisini tebrik etmek gerek. Dileriz dünyanın dört bir yanındaki yayıncılar, Tembel Balık Sefa’nın macerasına ortak olmayı düşünürler.

Kitabın künye bilgilerine buradan ulaşmanız mümkün.