Hugh Jackman Favori Wolverine Sahnesini Açıkladı

wolverine-hugh-jackman

Wolverine 3 ile 15 yıldır canlandırdığı Logan karakterine veda edecek olan Hugh Jackman bugüne kadar oynamaktan en çok keyif aldığı sahneyi açıkladı.

Onu ilk kez 2000 yılında, ilk X-Men filminde izlemiştik Wolverine rolüyle. İyi bir oyuncu olduğunu öğreneli çok olmuştu zaten ama gerek tipi gerekse de hareketleriyle Logan’ı o kadar iyi, o kadar gerçekçi canlandırmıştı ki hepimizin gözleri yuvalarından uğramıştı âdeta. İşte bu oydu, Logan, kanlı canlı karşımızda…

O zamandan beri pek çok X-Men ve iki de solo filmde yer aldı Jackman ve (hemen hemen) her seferinde bizi kendine hayran bırakmayı başardı. Ancak 2017 yılında bizlerle olması planlanan Wolverine 3, bu rolü son kez canlandırışı olacak ünlü aktörün. Hatta kendisinden sonra yerine kimin geçmesi gerektiğini bile şimdiden düşünmüş durumda.

Hâl böyle olunca asabi anti-kahramanımızı canlandırdığı uzun sinema geçmişiyle ilgili pek çok soruya maruz kalıyor kendisi bu aralar. Bunlardan biri de Pan filmiyle ilgili verdiği bir röportajda çıktı karşısına. “Şimdiye dek Wolverine olarak canlandırmaktan en çok hoşlandığınız sahne hangisiydi?” Cevabı hiç ama hiç tahmin edemeyeceğimiz bir şeymiş meğer!

Hâlâ en çok sevdiğim sahnenin X-Men: First Class’ta oynadığım küçük rol olduğunu düşünüyorum. O an benim için… karakteri yaklaşık 15 saniyede özetlemek gibiydi sadece.

X-Men: First Class’ı izleyenler Jackman’in bahsettiği sahneyi hemen hatırlayacaklardır. Hani genç Xavier ile Magneto’nun onu ilk X-Men ekibine dahil etmeye çalıştığı, ama Logan’ın ikisini de si… eee… sevgilerini sunup yolladığı sahne.

Evet… Tam 15 yıl ve 7 filmin ardından kendisinin seçtiği sahne aralarında en kısa olanı! Ekibin en kısa elemanından gelen bu yorum ironik değilse nedir?

Wolverine 3’ün çekimlerine önümüzdeki yıl başlanması planlanıyor. Filmin gösterim tarihiyse 2017.