Hugh Jackman, Wolverine İçin Varisi Olarak Tom Hardy’i Görüyor

wolverine-tom-hardy

Wolverine’e veda edeceği artık kesinleşen Hugh Jackman, tahtına veliaht olarak Tom Hardy’yi uygun görüyor.

Wolverine 3 ile X-Men’in en sevilen karakterine veda etmeye hazırlanan ve hem sinemaseverler hem de kendi için bir efsaneyi sonlandıracak olan Hugh Jackman, tahtı sahipsiz bırakmayacak gibi.

Pan filminin kötü karakter Karasakal’ı canlandırmasıyla ilgili MTV’yle gerçekleştirdiği bir röportajda Jackman’a kendisinden sonra kimin Wolverine’i oynayabileceği soruldu. ilk başta “halen daha çekilecek bir filmi olduğuna” dikkat çekerek şakalaşsa da, sonrasında Tom Hardy’yi bu role uygun bulduğunu açıkladı.

Inception, Dark Knight Rises (Bane) ve son olarak Mad Max: Fury Road’da (Mad Max) efsanevi karakterlere oldukça başarılı can verişiyle Hardy bir hayli sevilir olmuştu. Gerek oyunculuğu, gerekse fiziksel yapısı düşünüldüğünde Jackman’a biz de hak vermeden edemedik. Açıkçası Hardy’yi bir sonraki Wolverine olmayı yakıştırdık. Eh, bir Hugh Jackman olmasa da…

Hugh Jackman’ın bundan sonraki projelerinin arasında ise bir Odysseus söylentisi var. Tarihin en çok bilinen anlatılarından biri olan bu destanın gelmiş geçmiş en bahtsız kahramanını canlandırıp canlandırmayacağı henüz meçhul olsa da, bu söylenti bile insanı heyecanlandırıyor.

Bakalım Tom Hardy’nin buna cevabı ne olacak? Punisher’ı oynamayı ne kadar istediğini söyleyen ve adı en son 100 Kurşun adlı meşhur çizgi roman serisi uyarlamasında anılan Hardy, bu efsanevi rol için de aynı heyecanı duyacak mı?

Gözümüz kulağımız gelecek haberlerde. Bu sırada MTV’de gerçekleştirilen röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz.