“Post Öykü” Dergisi 7. Sayısı İle Raflarda

post-oyku-yedinci-sayi-ust

Geçen yılın sonunda ilk sayısıyla edebiyat dünyasına merhaba diyen Post Öykü, Kasım-Aralık 2015 sayısı ile 7. kez dergi raflarına konuk oluyor.

Dergi yetkilileri ikinci yıllarına adım attıkları bu sayıda yeni bir öykü atölyesinin kapıları açıyor. “Acaibü’l Mahlukat” adlı atölye, öykü yazarlarının katılımını bekliyor.

Aralarında sitemiz bünyesinde varlık gösteren ve aynı zamanda Marşandiz Fanzin’in makinistlerinden Onur Selamet’in de bulunduğu geniş bir öykücü kadrosuna sahip olan dergi, bu ay da çeşitli anlatılarla şenlenecek.

post-yedi

Burcu Bayer ve Emin Akgün’den iki kuvvetli eleştiri yazısının yanı sıra, Necip Tosun’un “Öykücünün Günlüğü” de yine merakla beklenenler arasında. Ertuğrul Emin Akgün ise Kahramanın Eve Dönüş Yolculuğu: Fantastik adlı yazısıyla bizlerle. Kadim Felsefe ve Estetik Üzerine Fransızcadan bir röportaj çevirisinin de yer aldığı dergide aynı zamanda “Post Kitap” adlı bölümde birbirinden güzel kitaplar tanıtılmakta.

Tüm bunlara ek olarak iki adet de öykü çevirisi bulunmakta. Merve Yalçın’ın Margaret Atwood’dan, Zeynep Ekşi Özel’in Feriba Vefi’den yaptığı çevirileriyle dergi sayfalarında yer alan bu iki öykü de yine okurlar tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Anlayacağınız Post Öykü 7. sayısında da dopdolu. Dergiye ulaşabileceğiniz noktalar şu adreste mevcut.

Keyifli okumalar!