“Güçoburlar” Yazarlarından Despotluk Üzerine Bir Söyleşi

gucoburlar-soylesisi-ust

Güçoburlar” kitabının yazarları söyleşi için bir araya geliyor!

Doğan Kitap tarafından ilk olarak geçtiğimiz İstanbul Tüyap Kitap Fuarı‘nda okurlarla buluşturulan ve Yekta Kopan, Doğu Yücel, Hakan Bıçakcı, Sevin Okyay, Hakan Günday gibi usta isimleri bir araya getiren öykü derlemesi “Güçobular“ın 5 yazarı 22 Aralık‘ta bir söyleşide buluşuyor.

guc oburlar

Salon ve Doğan Kitap işbirliği ile düzenlenen söyleşiler dizisinin bu ayağında kitapla aynı temaya sahip bir konu ele alınacak: tahakküm arzusu, despotluk ve diktatörlüğün farklı çehreleri.

Çevirmen ve eleştirmen Kutlukhan Kutlu ve yazar Aslı Tohumcu‘nun çabalarıyla, 15 farklı yazardan 15 adet distopik öykü okuma fırsatı yakaladığımız bu özel proje kısa sürede olumlu tepkiler almıştı.

Yekta Kopan, Nermin Yıldırım ve Tuna Kiremitçi‘nin yanı sıra, Kutlu ve Tohumcu ikilisi de yine söyleşide konuşmacı olarak boy gösterecekler.

22 Aralık Salı günü, saat 20.00‘da Şişhane Salon‘da gerçekleşecek olan söyleşi katılımcılar için ücretiz olacaktır. Rezervasyon için rezervasyon@iksv.org adresine bir e-posta göndererek onay almanız ise katılımınızı garanti altına alacaktır.