Kubo and the Two Strings’den Etkileyici Bir Fragman Daha

kubo-and-the-two-strings-ust

Laika’nın yeni fantastik animasyon filmi Kubo and the Two Strings’in ikinci resmi fragmanı yayınlandı.

Gitarlar, samuraylar, cadılar ve büyü… Daha önce Koralin ve ParaNorman gibi yapımlarla karşımıza çıkan Laika bu kez antik Japonya’da geçen, fantastik bir maceraya davet ediyor bizleri: Kubo and the Two Strings.

Deniz kıyısındaki bir kasabada annesiyle birlikte mütevazı bir hayat yaşayan Kubo, büyülü gitarıyla (aslında bir shamisen) fantastik hikâyeler anlatan bir masalcıdır. Ancak günün birinde yanlışlıkla geçmişten gelen ve asırlık bir intikam peşinde koşan kadim bir ruhu uyandırır. Hayatı altüst olan Kubo, ailesini ve köyünü kurtarmak için dünyanın o güne dek gördüğü en büyük samuray olan kayıp babasını ve onun gizemli zırhını aramaya koyulur.

Travis Knight tarafından yönetilen filmin kadrosunda Art Parkinson (Rickon Stark), Matthew McConaughey (Interstellar), Charlize Theron (Furiosa), Rooney Mara (Elm Sokağı Kâbusu), Ralph Fiennes (İngiliz Hasta) ve George Takei (Uzay Yolu) gibi çok yetenekli isimler var. Ayrıca stop-motion tekniğiyle çekilmesine rağmen Pixar’ın dijital animasyonlarıyla yarışacak kadar iyi bir iş çıkmış ortaya.

Kubo and the Two Strings önümüzdeki ağustos ayında sinemalarda olacak.