Sherlock’un Mangası Batıya Geliyor

sherlock-manga-ust

Sherlock dizisinden uyarlanarak çizilen ünlü manga bundan böyle Titan Comics aracılığıyla İngiltere ve Amerika’da da satılacak.

Doctor Who’yla birlikte BBC’nin son dönemlerdeki en başarılı dizilerinden biri olan, başrollerini Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın paylaştığı Sherlock dizisi Japonya’da bir süredir kendi mangasına sahip.

Jay mahlaslı bir sanatçı tarafından çizilen manga dizinin ilk bölümü olan The Study In Pink (Pembe Soruşturma) ile başlıyor ve diğer bölümleri sırasıyla takip ediyor. İşin püf noktasıysa elbetteki Cumberbatch ile Freeman’ın mimiklerini Japonların o kendine özgü çizimiyle görmek.

sherlock-manga-1

Her sayısı büyük boy olarak yayınlanan manga yurtdışında, özellikle de hayran çevirileriyle bayağı ünlü olmuştu. Şimdiyse Titan Comics aracılığıyla İngiltere ve Amerika’da İngilizce olarak basılacak. İlk sayısı 8 Haziran’da yayınlanacak manga, ek olarak alternatif kapaklarla da gelecek.

Son zamanlarda ülkemizdeki mangaların artışına bakarak bu seriyi dilimizde görmemizin bir hayal olmadığını söyleyebiliriz sanırım. Parmaklarımızı çaprazlayalım!

sherlock-manga-alternatif