Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Nightmare

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 40
76
Sevgili fin, kitabın arkasında sissoyludaki gibi bir özet var mı bakabilir misin ?
yok maalesef
Kısa aralarla çıkan ve daha az kalınlıkta olan sissoylu serisi kitaplarına konurken, fırtınaışığı arşivi serisini es geçmeleri saçma olmuş. 1-2 yıllık bir beklemeden sonra ne kadar hatırlıyoruz kitabı hepimiz acaba?

77
Sevgili fin, kitabın arkasında sissoyludaki gibi bir özet var mı bakabilir misin ?

78
Okur olarak bu benim en büyük hakkım değil mi?  O kadar para veriyorsam kaliteli bir şeyler okumak isterim. Siz göremediniz diye "Aaa çok temiz kitap çıkarmışlar." diyecek değilim.
Zaten ben size kafaya takacak hatalar olmadığını söylemiştim, gelip burada uzatmanın anlamı yok.
Arkadaşlar kitabın içeriğine odaklanalım. Her yerde hata aramaya başlarsak kitabın tadı çıkmaz.

79
Haklısınız tabii ki ama insanların aldığı o kadar pahalı ve gereksiz şey var ki. Bu alışveriş çılgınlığı döneminde bence alırken en rahat olacağımız şey kitap olmalı. Bahsettiğim şey, "nasıl olsa okuyan bir kitle var, basalım zammı zaten alacaklar." gibi bir düşünceyi desteklemek değil. Benim söylemek istediğim türkiyede yayınevlerine de okur olarak destek olmak. Açık konuşmak gerekirse Brandon Sanderson imzalı bir kitap okurken kitabın fiyatı bakacağım son şey olur. Çünkü türkiyedeki okur sayısı, hayran kitlesi belli. 1000 küsür sayfayı gözü korkmadan alıp okuyacak kişi sayısı da belli. Ama genel olarak kitaplar için fiyat aralığı ne kadar olmalı derseniz tabii ki de ne kadar ucuz o kadar iyi derim. Çünkü ben bir okur olarak daha fazla kitap okumak, daha fazla kitap okuyan kişiyi de görmek isterim. Metroda telefonla uğraşanlar eline bir de kitap alıp okusa derim. Benim tek hassas olduğum nokta sevdiğim bir yazarın kitaplarını, sorunsuz bir biçimde okuyabilmek. Başka bir şey değil.

80
Grayswandir' e katılıyorum. Bir kere bu kalınlıktaki kitabı bitirmek için çok uzun süre okumanız, dolayısıyla da o derece kitabın elinizden düşmemesi gerekir. Bu da tabii ki kitabı zedeler.
Mesela kralkatili güncesi serisinde yazı puntu çok büyük olmakla beraber sayfa sayısı fazla. Ama kitap (2. Kitap) kralların yoluna oranla daha hafif çünkü sayfaları daha ince yapmışlar. Eğer kralların yolunu küçük harflerle ve saman kağıtla bassalardı olurdu. Grayswandir' in dediği gibi ciltli ve ağır versiyonunu da çıkartabilirlerdi. Bu şekilde hem kitap zarar görmez hem de okuyucu rahatlıkla daha ucuzu alıp okuyabilirdi. Ciltli sevenler de ciltliyi alıp okurdu. Ama fiyat konusunu çok da dert etmemek gerek. İşin ;"Türkiyede kaç kişi bu kitabı alıp okur, yayınevi ne kadar kazanır?" Kısmına bakacak olursak yayınevine de hak vermek zorundayım.

81
Kargolar pazartesinden itibaren yollanmaya başlanacakmış. Ben de sipariş verdim bekliyorum. Bu arada arkadaş yayınevinin sitesinde kredi kartı sipariş onay ekranı gelmedi. Hani şu telefonunuza gelen kodu girdiğiniz ekran. Güvenlik konusunda sakıncalı biraz sanki.

82
Aynı kitaplar yurtdışında ne kadara satılıyor? Bir bilen varsa yurtdışı fiyatıyla da kıyaslayabiliriz.(Brandon Sanderson kitapları için.)

83
İlk kitabın özetini koysalar iyi olur. Hiç bir şey hatırlamıyorum çünkü.

84
Bununla birlikte aldığım yolun sonundaki okyanus kitabı daha ince olmasına karşın daha çok beğenimi kazanmıştı. Ben de onu tavsiye edeyim buradan. Ama ikisine de hiç bulaşmayın derim, zira incecik kitaplar olmalarına karşın okumam çok uzun sürmüştü (Sıkıcı) .

85
Oha, bayağı pahalıymış yav. :D Ama kitapçılarda bulamıyorum. Daha ön siparişe açılmadı sanırım.

Ön siparişin eli kulağındadır. Umarım beklediğimize değer kitap.

86
Güncel / Ynt: Rıhtımda geçirdiğiniz süre
« : 09 Nisan 2016, 22:17:07 »
Rıhtım çevresindeki bir tam dönüşünü tamamlayan Hazal ablayı tebrik ediyoruz.  :clap :king

Spoiler: Göster

87
Kitabın ücreti 64 tl olacakmış. Telifini mi alıyoruz kitabın anlamadım ki?

88
Duyurular / Ynt: Kayıp Rıhtım İnceliyor! - (Video)
« : 07 Nisan 2016, 19:05:40 »
105,58.. Ben iptal. Vat is det min ?

89
Televizyon / Ynt: The Walking Dead
« : 05 Nisan 2016, 19:57:22 »
Spoiler: Göster
Carl'ın kafasında şapka vardı sanırım?
 Hadi çözeceğiz biz bunu.

90
Sissoylunun diğer üçlemesi çıkacak mı acaba ülkemizde ve onlar neyi anlatıyor?

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 40