Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - night watcher

Sayfa: 1 2 3 [4]
46
@ night watcher: Nerede bulaşacağımızı burada organize ediyoruz, merak etmeyin. Birkaç güne karanfillere takılan kırmızı yakalardan falan bahsedilmeye başlanır. Her sene buluşuyoruz, çekirdek kadro haricinde kimse kimseyi tanımıyor ama daha birbirimizi bulamadığımız olmadı :)


Bunun yanında ücret çok önemli. 200 lira falansa gelemem :) Lord maaşı almıyorum, açlık sınırındayım :)

47
Ben de %90 geliyorum, zaten Beylikdüzü'nde oturuyorum. Ama nerede buluşacağız, sizi nasıl tanıyacağım bilmiyorum. %40 indirimden bahsediliyor, normalde ne kadar bir ücreti var; bunu da bilmiyorum :)

48
Ejderha Mızrağı / Seri hakkında birkaç soru
« : 31 Ekim 2015, 23:22:46 »
Bu aralar, yıllardır uzak kaldığım fantastik edebiyat raflarının üzerindeki tozu üfledim ve kendimi bu dünyalara attım. Ölüm kapısı serisi'ne başladım ve 3. kitaptayım.

Bir yandan da, bu seri bitince kendimi Ejderha Mızrağı serisine adamaya karar verdim. Fakat gariptir ki, bu kitaplar basılmaz olmuş! Aman tanrım didim.

Neyse, konu şu ki; uzun zamandır açmadığım üyeliğimin şifresini bir yerlerden buldum, ve bu foruma, belki hala bu kitapların alım-satımı yapılıyordur diye geldim. Fakat bir black-market tarzı, takas işlerinin döndüğü bir bölüm bulamadım. Var mı bu tarz kitapların alım-satım yapıldığı bir yer? Muhit?

Lütfen nadir kitap demeyin, kitaplar sahaflar arasında parçalanmış, set satan kimse yok; haliyle o kitabı başka sahaftan, bu kitabı farklı sahaftan alayım derken; kargo fiyatları kitap fiyatlarını geçer oluyor.
Eğer bunun için kurulan bir facebook grubudur, ya da güzel bir sitedir varsa; yardımınızı dört gözle beklemekteyim.

Bu arada, kayıp rıhtımdaki okuma rehberi kafamı çok karıştırdı! Ejderha Mızrağı serisi; sadece Weis&Hickman'la sınırlı kalmamış, bir sürü yazar tarafından paylaşılan bir evren haline gelmiş. Böyle bir diyarda, hikaye anlatıcılarını iyi seçmek, yoldan çıkmamak için çok dikkat edilmesi gereken bir husus haline gelmiş. Weis&Hickman dışındaki hangi yazarlar iyidir? Okuma rehberindeki tüm kitaplar iyi midir?

Diğer bir soru: bu paylaşılmış evrende, karakterler de mi paylaşılıyor? Mesela Raistlin'i başka bir yazar kendi kitabına koyabiliyor mu? Yoksa aynı diyarlarda geçen farklı zaman ve karakterler mi işleniyor diğer yazarlar tarafından?

Uzun lafın kısası, cahilim. Lütfen beni bilginizle aydınlatınız.

49
Müzik / Ynt: King Crimson
« : 02 Haziran 2009, 12:16:42 »
The court of the crimson king ve Epitaph parcalari beni baska dunyalara tasir. Sarkilarinin sozlerinde derin ve gizli anlamlar yattigi kanisindayim.

Sayfa: 1 2 3 [4]