Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Alorka Greenleaf

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 40
16
Müzik / Ynt: Günün şarkısı
« : 19 Aralık 2011, 17:52:17 »
John Boutte - Treme Song
e-2 de yayınlanan ve hiç izlemediğim Treme dizisinin fragmanında çıkınca neden çok mutlu oluyorum. :D
YouTube

17
Video değil. 9gag de rastladım. Güzelmiş. :D
not: küfür içerir.
Spoiler: Göster
aslında sadece "fuck" var. sorun olmaz umarım.

 
Spoiler: Göster

18
Hayırlı uğurlu olsun. Demek ben ilk üye olduğumda daha yeniymiş. Eh harikulede olunca tabi anlaşılmıyor. :) Sizleri gerçekten tebrik ediyorum. Türkiye'de Fantastik Edebiyatın temelisiniz gerçekten. Aynı kalitenin devam etmesi dileğiyle nice kutlamalara.
Maalesef katılamayacağım. Bir başka seferki buluşmada mutlaka olmak istiyorum. 5. ya da 10..[*] bu arada şimdi oraya nokta gelecek mi gelmeyecek mi merak ettim. :D [/*]

19
Müzik / Ynt: Şu anda ne dinliyorsunuz?
« : 18 Aralık 2011, 01:41:29 »
Gecenin sessizliğinde netbook'un fanından gelen ilginç sesi.

20
Sinema / Ynt: Fetih 1453
« : 17 Aralık 2011, 23:03:40 »
Yeni haber;
Fragmanda gösterildiği üzere youtube.com/fetih1453 adresi sanırım resmi hesapları. Orada da belirtilen gösterim tarihi ise Şubat 2012. Ayrıca buraya tıklayarak diğer bilgilere de ulaşabilirsiniz.

21
Genel Kültür / Ynt: Fotoğraf Kulübü
« : 17 Aralık 2011, 19:27:59 »
İlk ve 5. resim yedi bitirdi beni. Hele de ilki. Nasıl bir şeydir o abi ya? :D Bu arada neresi orası?

22
Sinema / Ynt: Fetih 1453
« : 17 Aralık 2011, 16:01:40 »
Aslında Cüneyt Arkın filmleriyle dalga geçmek çok büyük hakaret olur. Yani o zamandaki teknolojiyle o film. Şimdiki teknoloji olsaydı onların elinde belki de Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter falan bizden çıkardı. :)  Ne saçma bir şey o? Vizyona girdi mi acaba?
Bu arada ben şu Fetij 1453'ten büyük şeyler bekliyorum. Tamam ahım şahım değil ama yine de iyi yani. Hem 300 Spartalı çok da kaliteli değildi bence.

23
Çizgi / Ynt: Bazı çizimlerim
« : 16 Aralık 2011, 22:55:07 »
İlki ve sonuncusu harika! Kedi kahverengi ve biraz tombul olsaydı Hedwig ve  Hermione' nin kedisi olurdu. Yani güzel olurdu. :) Gerçekten iyi çizmişsin. Ama nasıl çiziyorsun şimdi bunları? :D

24
Harry Potter / Ynt: "Harry Potter" Çizgi Roman Olursa!
« : 16 Aralık 2011, 22:51:19 »
Ben göremiyorum görüntüleri. Tıklayınca da 404 mesajı. Bi timsah çıkıyor, Host bilmem ne. :)

25
Sinema / Ynt: Fetih 1453
« : 16 Aralık 2011, 22:22:15 »
Sevgili Finarfin'e teşekkür ediyorum. Uzun zamandır forumu takip edemiyordum. İyice meraklandım. Bir an önce çıksa da izlesem. Bence gündemde olması gereken bir konu. Bu arada misafirler de heyecanlandırdı. :) İnşallah ingilizce dublajlısı da olur. 

26

Upirlerin Fısıltısı-Çağan Dikenelli
Peki siz hiç Osmanlı'yı Fantastik ve Polisiye ile harmanlanmış, çizimlerle renklendirilmiş bir şekilde okudunuz mu?  Benim çok ilgimi çekti ve en kısa sürede alacağım.

Tanıtım Videosu
Vimeo
YouTube

Konu
Bir Tahtezzemin Hafiye Teşkilatı Macerası

17. yüzyıl başları... Konstantiniyye. Şehrin altını köstebek geçitleri gibi sarmış arkaik tüneller. Mantığın ötesinde garip olaylar. Binbir türlü upir, yaratık, arkaik dönem ırkları, zamana bir virüs gibi sızmış mistik aktörler. Hafıza kapsülleriyle dimağ sahibi edilip casuslukta kullanılan biçare hayvanlar.

Türlü hükümet meseleleri, hinlik, cinlik, espiyonaj ve baş edilemeyen gaipten sürüyle iş.

Acayip hallerin bertaraf edilmesi için Yaftalı İbrahim Paşa tarafından gizlice kurulmuş bir büro: Tahtezzemin Hafiye Teşkilatı. Teşkilatın civanperver dedektifleri mübarek Şeker Efendi ve Devşirme Sahab. Yumruğu balyoz, tükürüğü kurşun eski arkebüzcü Kadırgalı Bekir.

Saaf-ûl Sahrları, Kih'in doğuş kitabını, bilim ademleri tarafından yaratılmış nice mekanik aparatı, Deli Derviş Aybaba'yı, Ubeydi'nin arsız cinlerini ve Konstantiniyye sınırlarında vuku bulan nice garip şeyi daha önce duymadıysanız bu sizin değil, bugüne kadar Osmanlı Devleti'nin yeraltı arşivini, mistik korkuların kuma yazılan notlarını ortaya çıkarmaktan korkanların suçudur.

Çağan Dikenelli'den bu kez, 17. yüzyıl İstanbul'unda geçen fantastik bir polisiye roman.

Abdülcanbaz gibi bir çizgi roman fenomeninin izinden giden ve Tenten gibi büyük örneklerden beslenen Şeker Efendi ve Devşirme Sahab serisinin ilk kitabı olan "Upirlerin Fısıltısı"nda, Dikenelli, okurlarını bir yandan mistik ve korku dolu bir yandan da komik ve naif bir yapıyla buluşturuyor. Egemen Avdan'ın çizimleri ise kitabın atmosferini güçlendiriyor. (Tanıtım Bülteninden)


27
Kitabınız hayırlı olsun. Yalnız bugün beni şaşırtan ve yazma amacım çok başka bir şey. İnanır mısınız mit' şu 2-3 yıllık üyeliğim boyunca mitolojinin kısaltması sandım. Meğer [M] [İ]hsan [T]atari den geliyormuş. :D

28
İlk videoda gülmekten felç geçirecektim. :D İkincisi de fena sayılmaz. Üçüncüsü gerçekten de güzel  değil. Sonuncusunda da error verdim. Nasıl upload'lamışlar merak ediyorum. Sinir bozucu bir şey ya. :D Çok sağol. İlki muhteşem. :D

29
Güncel / Ynt: Bayram
« : 31 Ekim 2011, 18:14:46 »
Ya hani siyaset derken ne bileyim sonuçtu Türkiye'de hiçbir gazete objektif değil. Hepsi bir partinin yardakçısı. Her neyse. Benim yüzümden konu dağıldı. Özür dilerim.
88 Yıl. Hep Birlikte. Daima.

30
Güncel / Ynt: Van'da Şiddetli Deprem
« : 24 Ekim 2011, 16:53:01 »
Herkes elinden geleni yapmalı. Beyin ve vicdan kıtlığı olanlara da yardım edilmeli. Tedavi olmaları şart. Depremzedelerin durumlarından bile kötü. Öncelikli yardım oraya.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 40