Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Michael Evans

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20
76
Kurgu İskelesi / Ynt: E.G. ~ Sezon 2 ~ Bölüm 4!!
« : 03 Temmuz 2008, 14:11:49 »
Vay, vay :P Kıskandım şimdi, şu iki hikayenin de yayınlanan en son bölümlerindeki, 'Uyan!' sözleri söyleyen aynı kişi olsa gerek, o zarif kadının kim olduğu konusu da karışık olmuş gibi biraz bence :P Neyse ben pek anlamıyorum zaten :P

Bence güzel bir bölüm heyecan artıyor. Tebrikler..

77
Genel Kültür / Ynt: Pleasant^^ galerisi esenlikler diler...
« : 02 Temmuz 2008, 22:44:32 »
Teşekkür ederim, MSNden baskı yaparım ben sana HIH + .e smileyi.

Neyse, MSNe dönmeden, bir yorum daha yapayım, Charlie giflerin de çok hoşuma gitti :P

78
Genel Kültür / Ynt: Pleasant^^ galerisi esenlikler diler...
« : 02 Temmuz 2008, 22:37:13 »
Çakma tabi bir kere, Dawson's Creek'in çakması :P Ne yapalım ama ondan daha güzel bence :P

Neyse iki dizinin çalışmalarını da heyecanla bekliyorum =)

79
Genel Kültür / Ynt: Pleasant^^ galerisi esenlikler diler...
« : 02 Temmuz 2008, 22:23:16 »
Hepsi çok güzel gerçekten. Şu kavak yelleri ile ilgili olanlar özellikle :P. Nedeni biliyorsun tabi. Sanırım 3.sünü imzama koyacağım lan :P Kavak yellerine önem ver lütfen. Çakma dizi olsa da güzel işte =)

80
Başka Kurgular / Ynt: Olasılıksız - Adam Fawer
« : 02 Temmuz 2008, 21:53:26 »
Daha geçen hafta okudum ve hava atmak gibi olmasın ama bazı şeylerin Kasabanın Karanlığı'na ne kadar benzediğini fark ettim. İkiz kardeşler, 'döngü' kelimesi...

Bugüne kadar okuduğum en güzel kitaplardan biriydi. Yazar her olayı bir sonuca bağlıyor ve gerçekten Da Vinci Şifresi -ki benim şu ana kadar okuduğum en güzel kitaptır- bana göre yanında solda sıfır kalır :P

Karakterler arası geçişler mükemmel, yazar Kuantum fiziğinin sınırlarında tatlı tatlı dolaşırken, bir de arada gelen, olasılıklar hikayeyi gerçekçi kılıyor. Her olayın bir sebebi vardır ve yaptığınız her şey, attığınız her adım, başkalarının hayatını etkiler! Bu kitabı okuduktan sonra, sokakta daha dikkatli yürüyeceğinize eminim.

Eğer bu kitabı okumazsanız, büyük bir kaybınız olur bence =)

81
Kurgu İskelesi / Ynt: E.G. ~ Sezon 2 ~ Bölüm 3!!
« : 02 Temmuz 2008, 20:45:04 »
Ya inanmıyorum, yazar yazmaz okumadığıma pişman oldum. Çok güzel bir bölüm. Olaylar ard arda birbirini tamamlamış.

Sonunda Almira'nın bayılması (ki söylediğin için sağol :P) Ira'nın ona yaptığı bir büyü müydü ki? Yoksa Ira casus mu? Kafamda komplo teorileri, ühü :P. Neyse devamını bekliyoruz =)

82
Ya 2. sezonu 1. sezondan güzel bulduğumu ben de itiraf etmeliyim ama hala mükemmel olduğunu düşünmüyorum. Zaten düşünmemem de gerekir, bunu düşünürsem her şey biter.

Kasabanın Karanlığı'nın güzelliği, içinde fazla karakter barındırması ve bu karakterlerin psikolojisine eşit derecede ağırlık verilmesi. Herkesin içinde biraz o karakterlerden var bence. Herkes kendine ait bir şeyler bulabilir. Duygular, hafif bir fantastik rüzgarıyla birleşince, güzel bir hikaye yazmamanın imkanı yok zaten =)

83
Eninde sonunda benim karakterim yani Kör Hikayeci de ölecek demek. Tüh :P Neyse umarım huzur içinde yatarım :P

Gerçekten son üç bölüm mükemmelleşti hikaye. Artık bir roman tarzına girdi. İlk bölümlerde sadece olayın heyecanı vardı ama şimdi okuduğun şeyden tat alıyorsun. Bu çok güzel.

Bölüme gelince, Faéra ve Denizci/Kör Hikayeci arasında bir aşk vardı hani, önceki bölümlerde bahsetmiştin. Şimdi kardeş çıktılar. Denizci yalan mı söylüyor? Acaba sırf ölmek istediği için mi, Neinea'ya ilk insan olduğunu söyledi. Ya kafam karıştı :D

Neyse güzel işte, devam et =)

84
Tamam sohbet alanına çevirmeyin güzel hikaye konumu HIH :P

Sezonun Devamı Hakkında Bilgiler (Spoiler İçerebilir):

1-Mehmet'in 'yeniden ihanet' planında var olup olmadığı, bu sezonun 13. bölümüne kadar çözülmeyecek. Ama sonra mantık çerçevesi içinde çözülecek.

2-Murat'ın hikayesi ise, sezon başından beri anlatmak istediğim ama -Tunç'unki gibi- bir türlü yeri gelmeyen bir hikayeydi. Bu bölümde büyük ölçüde anlatacağım. Fakat bu bölümde çözülmeyecek bir şey varsa, o da Murat'ın hangi tarafta olduğu. İyi mi yoksa kötü mü? Aslında bir düşünün, bu hikayede gerçekten kimler tam olarak iyi ya da tam olarak kötü? Hikayenin anafikri bu sorunun cevabında yatıyor :P

3-Tolga ve Cansu konusunda fazla spoiler vermek istemiyorum ama onların hikayesi biraz yavaş ilerleyecek. Bu sezon bitmeyebilir. Ama sezon finalinde bu ikilinin hikayesi şaşırtıcı bir şekilde sonlanacak.

4-Hikayenin aşk dörtgeni -Tolga, Selin, Ayça, Cansu- (büyük ihtimalle) hikaye sonuna kadar çözülmeyecek fakat Tolga'nın bu kızlardan başka da aşk hayatı olmayacak. En azından şimdilik öyle olmasını umuyorum. Bakarsınız fikir değiştiririm :P. Ee, Tolga yakışıklı çocuk di mi? (Benim gibi :P)

5-Biliyorum Arayış'ın ne demek olduğunu 10. bölüme kadar çözeceğimi söylemiştim ama Atilla'nın yaptığı şeyi anlatmaktan ve döngünün ne olduğunu açıklamaya çalışmaktan, öte yandan da Mehmet'i hikayeye sokup, Tolga ve Cansu'nun sahnesini hazırlamaktan Arayış ikinci plana düştü. Ama birkaç bölüm içinde çözülecek merak etmeyin :P. Ayrıca bu sezon çok büyük ihtimalle 1. sezondan daha uzun olacak.

6-Karakterler, bu sezon kasabaya yeniden gidecekler ama beklemedikleri bir şeyler karşılaşacaklar.

7-Sezon finalini tasarladım ve eğer yeterince iyi yapabilirsem, yani beklediğim gibi olursa, neredeyse her karakter için sizi meraklandıracak bir yerde bitecek.

8-Karakterlerden -şimdilik- bir tanesi sezon finalinden sonra 3. sezonun sonlarına kadar pek görünmeyecek.

Yeter bu kadar şimdilik :P

85
Kurgu İskelesi / Ynt: [Anket] - Kasabanın Karanlığı
« : 02 Temmuz 2008, 19:57:05 »
Yorumların için cidden sağolun :P Oylar da devamı gösteriyorsa, 3. sezonu kesinlikle yapıyoruz o halde :P

86
Teşekkürler  ;D

Evet efendim, heyecanlı olduğunu düşündüğüm, hikayemin, s2b11 kodlu bölümünün fragmanı taze taze elinize ulaşmıştır. Buyurunuz:

Kasabanın Karanlığı: İçindeki Güç

Uzun, Çok Uzun Yıllar Önce

“Nerden başlayacağım?”

Dünya Hala İyi Bir Yerken
“Ne zaman anlayacaksın? Bu hayattaki yollarımız çizili.”

Yapılmış Bir Kehanet
“Sen osun. Bunu hep biliyordum. Doğduğun günden beri.”

Ve Keşfedilen Güçler
“Herkesten farklısın sen. Bizim gibisin.”

Bir Süredir Ortalarda Görünmeyen Biri
“Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”

Ve Onun Değişen Hayatı
“Bir görevin var.”

S2B11: İçindeki Güç
Bölüm Karakteri: Murat
Çok Yakında, Buralarda Bir Yerlerde

87
Kurgu İskelesi / [Anket] - Kasabanın Karanlığı
« : 01 Temmuz 2008, 18:57:25 »
Kasabanın Karanlığı'nın 2. sezonunun finali için kendimi şimdiden hazırladım. Güzel bir final olacağını düşünüyorum ama karar veremediğim bir şey var. Bunu da Cin ailesiyle tartışmak istedim.

Evet soru basit, hikaye 3. sezona devam etmeli mi, yoksa 2. sezonda bitmeli mi?

3. Sezona ait konular elimde elbette, yani olursa sizi sıkmayacağına emin olabilirsiniz. Öte yandan başlamak istediğim başka bir hikaye daha var. Ama Kasabanın Karanlığı bitmeden başlayamam çünkü aynı anda bir sürü şey yapıyorum, zaten.

Neyse, diyeceğim odur ki, bana yardım edin.

Tamam mı, devam mı?  ;)

88
Uzun ve masal gibi bir bölüm olmuş. Hoşuma gitti. Hikayeye biraz açıklık geldi. Devam et =)

89
Teşekkür ederim. 11. bölümde bu hikayeler pek devam etmeyecek. 12yi beklemelisin, meraklarını giderebilmek için =). Oda hepsini değil tabi.

Bu arada resmi bir duyurum var :P

Bu bölümden itibaren, Yiğit (Sifaus) benim bu hikayedeki editörümdür. Herkesten önce o okuyacak bölümleri ve fikir bildirecek. Hepsi bölümlerin daha güzel olması için =)

90
Uzun kapanış döneminden sonra, ara fazlaca soğusa da elimden geldiği kadar hızlı bir şekilde 10. bölümü koyuyorum.

Okumak için tıklayınız.

Not1: Bu bölümü okumadan önce 2. sezon 0. bölümü okumanız tavsiye edilir. S2B0 için tıklayınız.

Not2: Bu bölümde bayağı bilgi verilse de, söz verdiğim gizemlerin hepsini çözemediğimin farkındayım ama merak etmeyin, sezon finaline kadar çözeceğim.

Not3: 11. Bölüm: İçindeki Güç, Murat odaklı bir bölüm olacaktır. Bu bölümde onun kasabada olanlardan sonraki hayatını ve kendisiyle ilgili keşfettiği bir sırrı öğreneceğiz.

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20