Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Fizban

Sayfa: 1 [2] 3 4
16
Purgatorio / Ynt: Purgatorio - Sohbet Sayfası // Loqui
« : 20 Haziran 2012, 14:30:09 »
Yo! İlk oyun başlamak üzere anlayacağız ne olduğumuzu artık :D

17
Purgatorio / Ynt: Purgatorio - Başvuru Panosu
« : 20 Haziran 2012, 14:21:15 »
İsim: Dante D'angelo

Cinsiyet: Erkek

Yaş: 24

Fiziksel Görünüş + Genel Giyim Tarzı: Siyah, kısa ve dağınık saçları var. Ela rengi gözleri çoğu insanın söylediğine göre içerisinde yılların deneyimini saklıyor gibi. Siyah ancak yer yer kızıl telleri olan sakalı kısa, şekilsiz ancak yüzü tamamlar şekilde bırakılmış, fakat çoğunlukla traşlı geziyor. Yapılı bir vücudu var -aşırı bir kas yok, aklınıza kas yığını bir şey gelmesin.- ve bu yüzden üzerine tam olacak, kaslarını belli edecek t-shirtler giyiyor sürekli. Altına ise eline geçen herhangi bir kotu giyip çıkıyor genellikle. Ayağında ne olursa olsun, düğüne gidiyor olsa bile bir spor ayakkabı oluyor.

Spesifik Özellikler (Ek Bilgi): İnsanlara yardım etmeyi seviyor, başkalarının arasındayken neşeli ve muzip bir tavır almasına rağmen yalnız başına kaldığında kendisini çok yorgun hissedip o neşeli tavra tam zıt hareketler sergiliyor. Hatta bunu bazen çevresinede yansıtabiliyor. Henüz lise yıllarında yaptırdığı bir dövmesi var sağ kolunda -bilek ile dirsek arasında, kolun iç tarafında- ve Zaman yazıyor.

[/center]

18
Çizgi & Anime / Ynt: Resim hangi animeden?
« : 19 Haziran 2012, 19:50:38 »
Google'ın görsel araması olduğu sürece bu oyun çok basite indirgenmiş oldu.. Söylemek istedim :D Sürükle, bırak.

19
Dipsiz Konak / Ynt: Purgatorio
« : 19 Haziran 2012, 19:31:58 »
İsim: Dante D'angelo

Cinsiyet: Erkek

Yaş: 24

Fiziksel Görünüş + Genel Giyim Tarzı: Siyah, kısa ve dağınık saçları var. Ela rengi gözleri çoğu insanın söylediğine göre içerisinde yılların deneyimini saklıyor gibi. Siyah ancak yer yer kızıl telleri olan sakalı kısa, şekilsiz ancak yüzü tamamlar şekilde bırakılmış. Yapılı bir vücudu var -aşırı bir kas yok, aklınıza kas yığını bir şey gelmesin.- ve bu yüzden üzerine tam olacak, kaslarını belli edecek t-shirtler giyiyor sürekli. Altına ise eline geçen herhangi bir kotu giyip çıkıyor genellikle. Ayağında ne olursa olsun, düğüne gidiyor olsa bile bir spor ayakkabı oluyor.

Spesifik Özellikler (Ek Bilgi): İnsanlara yardım etmeyi seviyor, başkalarının arasındayken neşeli ve muzip bir tavır almasına rağmen yalnız başına kaldığında kendisini çok yorgun hissedip o neşeli tavra tam zıt hareketler sergiliyor. Hatta bunu bazen çevresinede yansıtabiliyor. Henüz lise yıllarında yaptırdığı bir dövmesi var sağ kolunda -bilek ile dirsek arasında, kolun iç tarafında- ve Zaman yazıyor.

20
Çizgi & Anime / Ynt: Naruto
« : 18 Haziran 2012, 16:43:09 »
Eleştiri alan yerleri var evet, mangada dahil bu şekilde ama tavsiyem anime sıktığı anda mangaya geçmen :D

21
Çizgi & Anime / Ynt: En son izlediğiniz anime?
« : 16 Haziran 2012, 22:54:14 »
İnu x Boku SS en son izlediğim anime özel güçleri olan insanları anlatmasına rağmen günlük yaşama fazla kayıyor bu yüzden çoğu izleyen kişinin sıkılabileceği bir seri ancak buna rağmen karakterler çok çeşitli ve hepsi birbirinden farklı, kopya iki karakteri görme ihtimaliniz kesinlikle sıfır.

22
Ejderha Mızrağı / Ynt: Ejderha Mızrağı Soru Hattı
« : 16 Haziran 2012, 22:51:42 »
Yıl oldu 2012. Ejderha Mızrağı hakkında duyduğunuz gördüğünüz veya bildiğiniz bir film procesi  var mıdır acaba ?
Ne yazık ki yok. Ama bu aralarda tekrar atağa geçen unutulmuş diyarların karşısında birşeyler üreteceklerine eminim. Yakındır bir şeyler duyurulması gibime geliyor.

23
Dipsiz Konak / Ynt: Anlık FRPler
« : 16 Haziran 2012, 22:48:59 »
Bugün içerisinde herhangi bir saatte rp'ye başlayabiliriz. Konusu belirli değil oyuncular toplandığında kararlaştırılır olmadı ben kafamdan herhangi bir oyun oynatırım. Bu arada her konu olabilir çekinceniz olmasın anime bile oynatabilirim :D

24
FRP Genel / Ynt: Metucon 2012
« : 16 Haziran 2012, 22:45:41 »
Metucon konusunu yeni gördüm yazayım bari, eğlenceliydi gerçekten hiç boş durmadık oyunlarda aynı şekilde iyiydi. Katılan herkesin çok eğlendiği yüzlerinden okunuyordu tabii ikinci gün olan partinin yeri bambaşkaydı :D

25
Dipsiz Konak / Ynt: Anlık FRPler
« : 19 Ocak 2012, 01:17:16 »
Belki çok geç ama gelen olursa ufak bir oyun oynatabilirim

26
Yazarlar / Ynt: Ed Greenwood
« : 27 Haziran 2011, 00:35:21 »
Yazamıyor dediğiniz şakaydı sanırım :D

Bu adam UR'in yaratıcısı olup bunun haricinde çıkardığı kitaplar -sayısı azda olsa- tutulmuştur. Kral bir yazardır ve bunu çok sevilen R.A. Salvatore'da DragonLance yaratıcılarıda kabul etmektedir. Hail to the King!

27
FRP Arşivleri / Ynt: Savaş Günlükleri
« : 16 Nisan 2011, 17:14:52 »
Savaşcı benim belirtmeyi unutmusum anlaşılıyor diye xD

28
FRP Arşivleri / Ynt: Savaş Günlükleri
« : 16 Nisan 2011, 16:32:32 »
İsim: Lyzer
Soyisim: Talius
Yaş: 21
Irk: İnsan (savascı)
Başlangıç bölgesi: Yeşil bölge, Verai şehri (sabittir)
Özgeçmiş: 16 yaşında paralı askerlik yapmaya başladı. Bazen şans, bazen yetenekleri deneyimsizliğini kapatarak hayatta kalmasını sağladı. Şimdilerde kendine yeni bir iş arıyor, bazen koruma bazen savaşçı olarak katıldığı savaşlarda kazandığı tecrübeyi yeterli görüyor.
Fiziksel özellik: Uzun boylu ve yapılı bir vücuda sahip. Saçları kuzgun karası, omuzlarına dökülüyor ve genelde dağınık. Keskin yüz hatları, yakışıklı bir yüz ve şahin gibi bir burun. Keçi sakalını ikiye bölüp bağlar. Gözleri ela renktedir.
Zihinsel özellik:Sogukkanli, liderlik ozellikleri agir basan, iyi yurekli ve zeki.
Ekstra:Sağ bileğine bagladi rengi griye donmus bir bez, fular. Kolyesi vardır, ucunda orta uzunlukta sivri üç adet diş var.
Zorluk: Orta
Silah: Su kılıcı ve altıgen kalkan.

29
Sinema / Ynt: Age of the Dragons (2011)
« : 13 Nisan 2011, 21:46:27 »
Hoşuma gitti özellikle bu türde film izlemeyi sevdiğimde kesinlikle izleyeceğim. Ancak bende orta karar bir film olacağını düşünüyorum. Umarım haksız çıkarım xD

30
Çizgi & Anime / Ynt: Naruto
« : 13 Nisan 2011, 18:54:53 »
Hızlı, biliyorum ama animede çok yavaş ilerliyor. Yoksa ben özel olayları animedende izlemişimdir film gibi oturup xD

Spoiler: Göster
Bahsettiğim mangada başlayan shinobi savaşlarıydı. Burası manga yeri değil tabii ama başka yer göremedim bende soruyum dedim. O yüzden yanlışsa kusuruma bakmayın artık ^^

Sayfa: 1 [2] 3 4