Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Catrouble

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
61
Unutulmuş Diyarlar / Ynt: Drizzt Do' Urden
« : 22 Ağustos 2012, 11:43:57 »
Drizzt konusu ne zaman açılsa herkesin ona fazlasıyla yüklendiğini düşünüyorum. Drizzt'in karakteri iyi ama mükemmel değil. Dövüş kabiliyetleri ise o öldürdüğü canlılarla savaşabilecek seviyede hiç değil.

Burada onu böyle yenilmez kılan şey ise hiç şüphesiz sahip olduğu büyülü eşyalar.. Onlar olmasa Drizzt en az 10 defa yanarak, donarak bilmem ne olarak ölmüş olacaktı. Bu eşyalara sahip olması konusu ise tamamen yazarın kararı, buna diyebileceğim bir şey yok.

Eğer o silahları olmasaydı ya senaryo bambaşka şekilde gelişmeli ve çok daha küçük olaylar etrafında dönmeliydi ya da başrolde Drizzt olmamalıydı ki sanırım sizde böyle olmasını tercih ediyorsunuz =)

62
Buz ve Ateşin Şarkısı / Ynt: Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi
« : 22 Ağustos 2012, 11:38:06 »
Bahsettiğimiz konu dizide yada kitapta farklı işlenmiş konular olmasa gerek.. Arkadaşımıza bu eserden vazgeçerek ki sırf bu nedenden dolayı kitabı okumayacağını belirtmiş - çok doğru bir karar vermediğini düşündüğümü söyledim. Bu forumda yer alan biri olarak fikirlerimi bu seviyede belirtebilme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Herkeste bir başkasına saldırma, düzeltme, uyarma sevdası baş gösterdi gidiyor. Benim adımı bir yerde kullanmadan önce birkaç kere düşünüp gerekli olduğuna gerçekten kanaat getirdikten sonra kullanmanızı rica edeceğim.

63
Eğlence & Mizah / Ynt: Dürbünde gördüğünüz gariplikler
« : 22 Ağustos 2012, 00:17:11 »
Off listede baya gidiyormuş, insan paranoyak olur orada  :)

64
Buz ve Ateşin Şarkısı / Ynt: Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi
« : 22 Ağustos 2012, 00:15:11 »
Zevklerin objektif olması durumuna kesinlikle inansam da bu dizinin neredeyse bütün insanlık için harika olduğunu düşünüyorum. Kitabı ise sanırım çok daha iyidir. Bu arada ileri sürdüğün "neden" için bende çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım özellikle oyuncunun karaktere uyumunu harika buluyordum (hatta en iyi eşleşmelerden biri olduğunu düşünüyorum) ve onun sonunu bende hiç onaylamayarak izlemiştim.

AMA bu durum diziden çok fazla şey götürmedi diye düşünüyorum özellikle bazı bölümlerde gerçekten heyecanlandım ki bunu söyleyen ben genellikle her türlü dizi ve filmi beğenmeyen, vasat bulan biriyim.

65
Duyurular / Ynt: Beyoğlu Sahaf Festivali
« : 22 Ağustos 2012, 00:10:37 »
Gelmek isterdim ama görmek istemeyeceğim kişiler gidiyor  :hıö

66
Eğlence & Mizah / Ynt: Dürbünde gördüğünüz gariplikler
« : 22 Ağustos 2012, 00:07:51 »
Ya rezil bir soru olacak ama ben şu dürbünü arıyor arıyor bulamıyorum. Biri bana da söylesin yahu :D

67
Purgatorio / Ynt: Gordon Borcha // Silvarath
« : 22 Ağustos 2012, 00:06:26 »
Harrison’ın yüz ifadesinden teklifinde ciddi olduğunu fark ediyor ve fazlasıyla şaşırıyorum. Bu durumda bilgi sahibi olmadığım bir konuda iki farklı yargıda bulunma fırsatına sahibim. Ya diktatör denilen adam tahmin ettiğim kadar otoriter ve güçlü birisi değil ya da Harrison onu pek iyi tanımıyor. Eğer bu Harrison’ın ilk işiyse onu bana verirler miydi diye düşünmeden edemiyorum.

Bu sırada diktatör burun kıvırıyor. “Alacaksın paranı, bu ne acele?” Ardından göz ucuyla sana bakıyor. “Önce bir Borcha’mızı evine at da, sonra konuşalım bakalım; gemide bir pürüz çıktı mı ne yaptınızsanız artık. Ayrıntı istiyorum.”

“Aslında arabam hemen liman yolunun kenarında dolayısıyla memur beyin beni eve bırakmasına hiç gerek yok, arabama kadar bıraksa çok daha rahat olur.” Cümlemin bitmesiyle ‘Ya benim payım ne olacak?’ diye bağırmak istesem de bundan vazgeçip konuşmama devam ediyorum. “Bu gece sizinle tanışma şerefine eriştiğim için çok mutluyum Bay Diktatör, ilk işimizin temiz bir şekilde bitmesi ve güveninizi boşa çıkarmamış olmaktan ise daha da mutluyum. Bu işi çok daha büyük ve çok daha temiz işlerin takip edeceğine inanıyorum.”

Diktatör ve Harrison’la karşılıklı konuşmalar sonucunda vedalaşıyorum ve Harrison beni arabama bırakıyor. Daha sonra eve mi dönsem yoksa eğlenceye mi gitsem diye düşünürken eve gidip dinlenmeye karar veriyor ve eve dönüyorum. Hızlı bir duş aldıktan sonra telefonuma şarja takıyor, başucuma koyuyor ve uykuya dalıyorum.

68
Purgatorio / Ynt: Purgatorio - Sohbet Sayfası // Loqui
« : 20 Ağustos 2012, 18:09:36 »
HAHAHHAHAHAHAHAHAHA

69
Purgatorio / Ynt: Purgatorio - Sohbet Sayfası // Loqui
« : 20 Ağustos 2012, 17:49:45 »
Spoiler verir gibi gizleyerek verebilirsiniz. En güzeli öyle olur sanırım.

70
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Dresden Dosyaları
« : 19 Ağustos 2012, 21:08:50 »
Harry ile en önemli ortak noktam :) Güzel kadınlara hayır diyemiyoruz..  8)

Hala okumayan varsa kesinlikle okunmalı..

71
Güncel / Ynt: Bayram Tebriği!
« : 19 Ağustos 2012, 12:19:04 »
Ailenizin büyüklerini ziyarete gidin!

ve Bayramınız mübarek olsun.

ps: Ne hassas bir günümdeyim ama =)

72
Purgatorio / Ynt: Purgatorio - Sohbet Sayfası // Loqui
« : 18 Ağustos 2012, 21:21:54 »
=) yakında göreceksiniz sayın oyun yöneticisi ;)

73
Purgatorio / Ynt: Purgatorio - Sohbet Sayfası // Loqui
« : 18 Ağustos 2012, 21:18:53 »
Teşekkür ederim ;) Ben öyle musallat olurum başka RP'lere de..

Gözüme kestirdiğim bir oyuncu var mesela şuanda =)

74
Purgatorio / Ynt: Gordon Borcha // Wisquas
« : 18 Ağustos 2012, 21:01:39 »
“Borcha, dur bir dakika. Sen bu paketi al ve duvarın yanına park edilmiş arabayla beraber kaç. Ben patronu senaryolarımla oyalarım birkaç gün. Sonra seni bulurum ve bunu satıp parasını yeriz. Ha? Olur mu? Borcha şu poşetin içindeki eser kaç para ediyor haberin var mı? Sen bu işten kaç alacaksın ki sonuçta? Ama eseri satıp da kazanacağın deste deste paraları taşımak en az şu poşettekini taşımak kadar güç olacak onu söyleyeyim. Ondan sonra istersen dünyanın bir ucuna siktirirsin. Ben de öbür ucuna. Ne diyorsun?”

32 kilogramlık herhangi bir mal için beni kullanmak istemelerini anlayabilirim. Bu silah olsa, uyuşturucu olsa, hatta daha değerli bir şey bile olsa anlayabilirim. Hatta 32 kilogramlık altın olsa bile anlayabilirim demek isterdim ama 32 kilogram ağırlığında altından yapılmış bir tarihi eser! Bu kesinlikle hiç tanımadıkları birine verilmesi muhtemel ilk görev olamaz. Bu durumda aklıma iki sonuç geliyor, ya sahte bir operasyonla sınanıyorum ya da çok sıkı bir şekilde izleniyorum. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de Harrison’un yaptığı teklif şüphelerimi kat be kat arttırıyor. Bana diktatörden mal çalmamı ve kendisinin bir senaryo ile diktatörü ikna edeceğini söylüyor, daha sonra gelip beni bulacakmış..

Diktatörden malı çalan birisi neden birkaç gün onu bekleyip birde malı paylaşsın ki? Neresinden bakarsam bakayım bu senaryonun içinde içime sinmeyen ve mantıklı gelmeyen onlarca detay sıralayabilirim. Ayrıca ben bir hırsız değilim, gerçi düne kadar çete üyesi de değildim ya neyse..

Kendimi kısa bir sürede toparlayıp şaşkınlığımı üzerimden atarak oldukça net ve sert bir ses tonuyla “Harrison bu paketi arabaya beraber taşıyacağız ve sahibine teslim edeceğiz. Bende senin bu teklifini duymamış olacağım. Bu ikimiz için, özellikle de senin için en hayırlı olanı.” diye cevaplıyorum.

Ardından tekrar paketi tutup taşımaya başlamadan önce Harrison’ın paketi taşımak için tutmasını bekliyorum.

75
Buz ve Ateşin Şarkısı / Ynt: Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi
« : 17 Ağustos 2012, 14:52:28 »
Hmm teşekkürler =)

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15