Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mithrandir21

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16
Televizyon / Ynt: The Walking Dead
« : 14 Ocak 2016, 15:03:52 »
TWD'nin bence kesinlikle kendini düzeltmesi gerekiyor. 6. sezonda sadece 3. bölüm bir şeye benziyordu gittikçe senaryonun zayıflamaya başladığını düşünüyorum ve 10 yada 12 sezon olarak anlaşmışlar bu şekilde nasıl bu senaryo gidecek düşünmeye başlıyorum ve nerede o 2. sezon 3. sezon demenden de yapamıyorum

17
Witch King olurdum ve buçukluklar benden kurtulamazdı

18
Vakıf Serisi / Ynt: Vakıf Serisi
« : 17 Haziran 2015, 13:01:59 »
İthaki face üzerinden açıklama yapmış yakın zamanda kitaplar tekrardan basılacakmış;

https://www.facebook.com/ithakiyayin/photos/a.346064432081047.82021.346059422081548/937461076274710/?type=1&theater

19
Spoiler: Göster
Yalnız ben de yeni izledim ve şunu söyleyeyim: Ramsay ve Sansa'nın sahnesi dizide şu ana kadar görülen en rahatsız edici sahne olmayı bırakın, ilk beşe bile giremez. Verilen tepkilerden sonra çok daha fazlasını beklemiştim ben. Niye bu kadar olay oldu gerçekten anlamış değilim. Ramsay gibi bir karaktere göre fazla insani hatta. Joffrey'nin malum sahnesini hatırlayan vardır eminim, şimdi burada detayına girmeyeyim. O sahne buna göre rahat bir 2 kat falan daha iğrençti mesela. Elbette bir tecavüz var ortada pek bir şiddet bile yok yani. Sadece Sansa'nın bunu istemediğini gördük ki zaten isteyeceğini düşünmemiştik herhalde. Bir tek Theon'un izlemeye zorlanması var gerçekten rahatsız edici olan, ki bu sahnenin asıl vurucu noktası da buydu zaten. Tabi herkesin bunu görmesi mümkün olmuyor, normal karşılamak gerek.

Olaya maruz kalan Sansa olduğu için bu tepkiler geliyor bence, yoksa hem diziye hem de kitaba göre çok normal bir sahne.

20
Şimdi hatırladım dediğiniz bölümü sadece birbirine bağlayamamışım.

21
Eğlence & Mizah / Ynt: Hangi Kitabın Kapağı?
« : 28 Mayıs 2015, 09:31:25 »
Evet doğrudur, 1. resim Michael Connelly - Kaybolan Işık. Söyleyeyimde kurtulayım madem.

22
Kurgu İskelesi / Ynt: Fantastik Resimler Üzerine Öyküler
« : 25 Mayıs 2015, 08:17:16 »
İlginç, eksantrik, psikoloji bozucu ve güzel :)

23
Açıkçası ben sahneden memnun kaldım. Şu sırada kitapla uyumlu olmasını da hiç önemsemiyorum. Hem bu sahneyle Theon'un duygularının vurgulanması bence Sansa'nın muhtemel yükselişinin önemli bir işaretiydi.

Spoiler: Göster
Benim asıl üzüntüm Barristan'ın ölümünün hiçbir etki yaratmayacak ölçüde basit olmasıydı. Bence dizinin şu aşamadaki problemi ilk sezonlardaki samimiyeti yakalayamaması. Ben karakterlerle sıcak bir bağ kurmakta zorlanıyorum birazcık.


Öldü mü, sağolun teşekkür ederim :)

Edit: Spoilers! (River Song sesi ile okunacak.)

24
:) :) aslında güzel bir fikir ama ülkemizde doğru düzgün sadece sizin sayenizde haberdar oluyoruz

25
Kurgu İskelesi / Ynt: Fantastik Resimler Üzerine Öyküler
« : 20 Mayıs 2015, 09:23:02 »
Sabah sabah hangi psikoloji içine girmişim de benden bu şekilde birşey çıktı, nerden aklıma geldi bilmiyorum gerçekten. Normalde yazı yazma kabiliyetim çok çok düşüktür onun için hatalarımı mazur görün ve sadece gülün geçin istiyorum.  ;D ;D :P

Spoiler: Göster
Mordor’un kara isli toprakları, çıkıntılı kayaları ile beraber altlarında artık daha da yakından sergilenmeye başlamıştı. Elf Balonları yere yaklaştıkça Mordor’un nefes alımını zorlaştıran havasında tökezlemeye başlamış, özellikle Frodo, Sam ve Gandalf’ın olduğu balon Ali Yüzük’ün etkisi ile geride kalıp sol tarafa yatık bir biçimde tökezleyerek süzülüyordu. Yüzük Taşıyıcısı Frodo artık üstünde yoğunlaşan ağırlık ile başını Samwise’a yaşlamış, yarı uyuklarken rüyada ya da aklında Ithilien yakınlarında kardeşlikten ayrılıp Minas Trith’e yol alan Pippin ve Merry’i düşlüyordu. Uyuyor muydu ya da beynini saran, zihnini berraklaştıramayan düşünceler içinde mi olup olamadığını algılayamıyordu. Aklı hep ikisindeydi. Acaba kanatlı süvarilerden kurtulabilmişler miydi? Ne durumdaydılar? Boromir onları güven içinde tutacağına, sağ salim Minas Tirith’ e ulaşacaklarına dair Gandalf’a söz vermişti. Güveniyordu Frodo güvenmek de istiyordu. Ama en önemlisi yanlarında Aragorn vardı ve Yolgezer’e  güveni tamdı. Gondor’a dönecek ve tacını giyip ordusu ile beraber Kara Kapılar’a gelecekti. Olur da görevi başarı ile sonuçlandırırsalar, son ufak cenkden sonra rahatlıkla geri dönebileceklerdi. Derin, sanki daha bir  içten gelen soluk alışları ile düşüncelerinin arasından, yarı uyuklar haldeyken tekrardan yüzüne yansıyan kızıllık Frodo’yu biraz daha hareketlenmesini silkelenmesini sağladı. Frodo’nun tekrardan yüzüne kızıllık vuruyor, tenini yaktıkça  nefes almasını zorlaştırıyor, ağırlığın altında daha da eziliyor, boynunda daha da dayanılmayacak hale geliyordu. Sanki kızıl bakış sürekli kendisine yoğunlaşıyor gibiydi hatta bunun olduğundan kızıl gözün sürekli kendisini gözetlediğinden kesinlikle emindi. Elini zar zor gözlerine siper edip öndeki balona baktığında Legolas ve Gimli iniş için hazırlıklara başlamış, özellikle Legolas balonu güven içinde indirmek için uğraş vermeye başlamıştı. Elf, Cüce’yi, Amon Hen’den havalandıklarından beri cesaretlendirmekle uğraşıp, Gimli’nin 6000 kuş uçuşu yüksekliğinde korkusundan dolayı oluşan yakarışlarına katlanarak yerdeki orklara yayı ile atışlar yapıp, Ithilien’ da da Nazgül’ü Kartallar gelene kadar kendilerine yaklaştırmamaya çalışmıştı. Balonlar yere yaklaştıkça yüzlerine yansıyan kızıllık artıyor, aşağılarda orkların toplanması kendi etraflarında daire oluşturacak şekilde yoğunlaşıp, Nazgül çığlıkları Kartallar’dan kurtulmak istercesine yükseldikçe yükseliyordu.

26
Eğlence & Mizah / Ynt: Hangi Kitabın Kapağı?
« : 19 Mayıs 2015, 22:51:12 »
Evet doğrudur, diğer ikisinin de burada rahatlıkla bilineceğinı düşünüyorum.

27
Eğlence & Mizah / Ynt: Hangi Kitabın Kapağı?
« : 19 Mayıs 2015, 16:41:37 »
Buyrunuz
Spoiler: Göster
1
2
3


3 Biraz kolay olsun dedim :)

28
Eğlence & Mizah / Ynt: Hangi Kitabın Kapağı?
« : 19 Mayıs 2015, 08:33:23 »
Birinci resim yine Bolano' nun 2666, ikinci resim de Uzak Yıldız isimli kitapları.

29
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 08 Mayıs 2015, 08:20:28 »
Ben hatta bir seri mi keşfettim, araştırırım beğenirsem eğer tüm seriyi bir seferde şipariş eder alırım, aynı takıntı bende de var, onun için vakıf serisi, dune çöl gezegeni ve yeni bahar konuları canımı çok sıkıyor, 2 gün önce de Clarke'nin Bir Uzay Efsanesi ciltli basımına çok güzel miktarda para bayıldım rahatladım resmen :) hala onun tatmin duygusu var bende.

30
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 06 Mayıs 2015, 12:09:22 »
Yeni Bahar'ı bulup satın alan ya da evinde öncesinden olan ev adresini ve evin boş olduğu saatleri söylerse mennum olurum.
Dostum; -birbirimizi tanımasak da- başım gözüm üstüne gelirsin... :) Lâkin yok; olsa dükkân senin... :)
Dostum artık psikolojimi bozmaya başladı gerçekten, özellikle hep İthaki'de sorun yaşıyorum, bir yerden filan satılık olarak karşıma çıksa en aşağı 100 TL isteyecekler bu daha da sinir bozucu :) olacak.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5