Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mithrandir21

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 18 Ocak 2017, 14:50:34 »
Yeni Bahar, Kitapyurdu'nda satışta, sanırsam birkaç güne de Idefixe ve İlknokta'ya gelir diye düşünüyorum. Geçen sene Mart ayı içindeki İstanbul fuarında Mayıs ya da Haziran ayı demişlerdi ama şimdiye nasip oldu.

2
Evet ama Sağırdere ve Hür Şehrin İnsanları gibi eserleri yok maalesef bulanamıyor, onlarla ilgili bir gelişme yok mu?

3
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 17 Mart 2016, 14:00:34 »
Yukarıda yazdım ama gözünüzden kaçtı sanırsam, Yenibahar mayıs veya haziran gibi raflarda yerini alacakmış

4
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 15 Mart 2016, 18:34:11 »
Bir tanıdiğım ilknoktayi aradı ve 1 ile 2 haftaya set olarak satışa girecek demişler

edit: şu an %40 olarak ilknoktada satışta

5
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı Serisi Kitapları
« : 14 Mart 2016, 09:07:45 »
Dün cnr fuarda 2 kişi ile farklı farklı yerlerde birbirine görünmeden Yenibaharı sordum, biri 2 aya raflarda olur en kötü ihtimal haziranda olur dedi diğer bayan görevli ise en geç hazirana kadar satışta olacak dedi.

6
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 16 Şubat 2016, 09:40:19 »
İlk kitap dahil 2 seneye yakın zaman önce toplamda 44tl gibi kelepir bir fiyata kitapyurdundan tüm seriyi tamamladım ama nedense Sarmal Yayınları'nın malum durumundan ötürü bir türlü seriye başlama isteği ben de oluşmadı. Yorumlarınız sayenizde de anladım kadarıyla kararsız kalmam boşuna gibi. Gölge Yükseliyor bittikten sonra artık ben de Dune Serisi'ne başlayabilirim o zaman. Teşekkürler yorumlarınız için.

7
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 15 Şubat 2016, 08:58:59 »
Ben İthaki baskısını öneririm. İlk kitap da tekrar çevirmenin elinden geçti, ikincisi de hem kendisinin hem benim elimden :)
Hımm bak şimdi yine kararsız kaldım, yaptığınız işe güvenmeseniz önermezsiniz tabi ama durumum zor gerçekten :)

8
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 14 Şubat 2016, 18:26:35 »
sayın doors of stone isterük yorumunuz için çok teşekkürler, birkaç farklı yerde daha Sarmal Yayınları'nın daha iyi olduğunu okumuştum ama sizin örnekli cevabınız beni tam manası ile rahatlattı.

9
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 12 Şubat 2016, 16:34:12 »
Arkadaşlar seri Sarmal Yayınları'ndan bende mevcut ama şeytan beni İthaki'den almam için dürtüklüyor (biliyorum şeytan değil melek o), seriyi Sarmal'dan okusam çeviriden filan keyif alır mıyım yoksa İthaki'den Dost Körpe çevirisini almamı mı tavsiye edersiniz?

10
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Malazan Book of the Fallen
« : 12 Şubat 2016, 16:28:51 »
Bu habere ben de sevindim umarım kaliteli baskı ile ve güzel kapak tasarımları ile hatta orjinal kapak tasarımları ile gelirler. Seriyi bu kadar çok beklediğimize ya değecek ya da kitap bu yayınevinden çıkmayacak diye düşünüyorum.

11
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı'ndan Akıllarda Kalanlar
« : 11 Şubat 2016, 10:28:12 »
O kadar da büyük bir aptal değilim, evlat. Aptallar bile erkeklerle kadınların zaman zaman farklı düşündüklerini bilir, ama en büyük fark şudur. Erkekler unutur, ama asla affetmez; kadınlar affeder, ama asla unutmaz.

Yenidendoğan Ejder - Sayfa 543

12
Arkadaşlar yeni baskı yapıldığında Enginlik 1. ve 2. kitapların kapakları da bu şekilde değiştirilecek tabii ki.

Peki eskiyi getir yenisini götür kampayanız var mı :D :D şaka bir yana hem sevindim hem de üzüldüm bu duruma. Jules Verne Düşlerin Efendisi veya benzer şekilde baskılar olacak mı ve Dan Simmons basmayı düşünmez misiniz?

13
Robert Jordan - Gölge Yükseliyor, Yenidendoğan Ejder'i pek beğenmemiştim gerek okuduktan sonra hissetmem gerekse de burada veya başka sitelerden okuduğum yorumlara göre seri bundan sonra daha bir güzelleşiyormuş merakla okuyorum.

14
Buna çok sevindim gerçekten.

15
Enginlik serisinin ilk 2 kapağıyla 3. kapak arasındaki muhteşem uyum?

Kesinlikle haklısın ve ben fantastic fiction da ki kapaklara bakıyorum bu sefer gerçekten Dune kitabından sonra bir başka İthakı kapağını beğenmedim.

Benim sorum da Zaman Çarkı Yeni Bahar ve Jules Verne Düşlerin Efendisi baskılarını beklemek ile doğru mu yapıyoruz acaba?

Sayfa: [1] 2 3 ... 5