Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Bozhermes

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7
16
Çizgi Roman & Manga / Ynt: The Sandman
« : 25 Kasım 2016, 23:54:38 »
Sandman candır. :) Arkadaştan ödünç alıp okumuş ve bayılmıştım. Dualarım kabul oldu hem Sandman hem de Borges'in Babil Kitaplığı serisi basılıyor. Ve Pratchett de var elbet. Vakıf ne durumda olacak ya da olacak mı acaba?
Konu dışına çıkıyoruz ama yinede bildiklerimi aktarayım.Kitap fuarında aldığım duyumlara göre Asimov'un yayın hakları ile ilgili sorun çözülmüş .Top ithaki'de onlar ne kadar öncelik verirse o kadar Asimov göreceğiz demektir .Çok güzel bir başlangıç yaptılar kitap olarak hepsini sırasıyla basarlar umuyorumki robot > imparatorluk>vakıf kitapların okuma sıralamasıyla ile ilgili bir sürü kargaşa olsada yeterki basılsın  :P

Çok teşekkürler, kafamdaki karmaşıklık gitmiş oldu. :) Konuya dönebiliriz. Sandman kült bir eser ve İthaki de sıkı bir yayınevi olduğunu bir kere daha ortaya koymuş oldu.

17
Çizgi Roman & Manga / Ynt: The Sandman
« : 25 Kasım 2016, 23:15:39 »
Sandman candır. :) Arkadaştan ödünç alıp okumuş ve bayılmıştım. Dualarım kabul oldu hem Sandman hem de Borges'in Babil Kitaplığı serisi basılıyor. Ve Pratchett de var elbet. Vakıf ne durumda olacak ya da olacak mı acaba?

18
Yarın artık bugün olsa. :)

19
Duyurular / Ynt: Kayıp Rıhtım Kitap Ayraçları
« : 24 Kasım 2016, 21:06:38 »
Tasarım sade ve çok güzel. Sadece çapa şeklinde veya yelkenli gemi şeklinde de olabilir mi acaba?

20
Liman Kütüphanesi / Ynt: SFX Türkiye
« : 23 Kasım 2016, 18:21:18 »
Aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı.

21
Bir "ara" ve belki belli zamanlarda buluşmalar elbette çok yahşi olur. Ve zaten hafta sonları olur zannımca. Hazal Hanım bir tarih ayarlar duyurur. Herkesin mümkün olduğunca en müsait zamanı ayarlanır sanırım. Beklemedeyiz efemler.  :)

22
İlk kez katıldığım Kayıp Rıhtım Tüyap etkinliği dolu dolu, verimli ve harika insanlar tanımakla geçti. Sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi sıcak, samimi ve rahattı. Aldığımız kitaplar ve dahi indirimler tadından yenmezdi. Gerçi bütçeyi zorladık ama değdi ne yapalım. :) Hele o harika rozetler... :) Katıldığım yazı şiir atölyesinden kitabı çıkan arkadaşlar ve hocamız da bayıldı. V.I.P. kimlik kartı gibiydi. Gerçi iki kere parmaklarımı delmeyi başardım ama o da bizi unutma demek içindi sanırım. :) Ama Böşranın eksikliğini derinden hissetmedim değil, bu yüzden biraz burukluğum oldu. Ve Sekize Kırk Beş kala diye bir cinimizin doğacağını öğrenmenin dayanılmaz mutluluğu ve huzuru içindeyim. :)

Gelen, katılan, samimiyetle kitap delisi olarak birlikte dolaştığımız arkadaşlara binler teşekkür. :) Umarım seneye de eğlenceli, yararlı ve güzel bir etkinlikte gene buluşuruz.

Hazal Hanım'a yaptığı fedakarlıklar için, emeği için cidden çok çok teşekkür ediyorum. Bizlere ve foruma verdiği değer, edebiyata, okumaya ve kitaplara olan tutkusu hepimize de yardımcı oldu.

Selam ve sevgiler. :)

23
Bir terslik çıkmazsa ve gitmiş olduğum yazı şiir atölyesiyle de uyuşursak ben de geleceğim inşaallah. :) Her sene son gün gidiyoruz bu sene de öyle olursa aranızda olurum umarım.

24
Güncel / Ynt: kitapyurdu.com
« : 03 Kasım 2016, 19:50:09 »
Belki 8-10 yıldır kullanıyorum hemen hemen hiç sorun yaşamadım.

25
Çok geçmiş olsun işte bu dış mihraklar olmasa.:) Umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz.

26
Geçmiş olsun ve acil şifalar...

27
Zenmate iyidir. Hemen hemen bütün tarayıcılar için uyumlu çeşitleri vardır.

28
Ben de sevinçten zıp zıp oynuyorum. :) Başka bir şeye mi dua edeymişim şöyle daha büyük projeler için falan.  :)

29
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 03 Şubat 2016, 21:16:17 »
Gün itibarı ile Kabalcı'dan Dune serisi geldi. Elimdeki Sarmalları da artık ne yaparım bilmiyorum.

30
Güzel haberler bunlar. Gallan da yoktu sanırım kaçırmayayım. Konu hortla tekrar.  :)

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7