Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Mls hp

Sayfa: 1 ... 12 13 [14]
196
Müzik / Ynt: Evanescence Fan Club
« : 14 Ocak 2008, 20:27:15 »
mrb ark.lar bnde geldiim  =) yapılan paylaşımlar süper elleriniz dert grömesin ^^
Sweeney Todd Premiere















197
Müzik / Justin Timberlake
« : 14 Ocak 2008, 14:53:52 »



Justin Timberlake


Justin Randall Timberlake, (d. 31 Ocak 1981, Memphis-Tennessee) dört Grammy Ödülü kazanmış, Amerikalı ünlü pop şarkıcısı ve aktör. JT olarak da bilinir. Justin Timberlake ilk önce ünlü pop grubu 'N Sync ile meşhur oldu. 2002 yılında ise Justified albümü ile solo kariyerine başladı. Timberlake'in ikinci albümü FutureSex/LoveSounds ise 12 Eylül 2006'da piyasaya çıktı.

Justin, 1990'ların popüler "boyband" grubu 'N Sync'in bir üyesiydi. Grup, 1995'te kuruldu ve 1998'de ABD'de tanınır hale geldi. 2000 yılında çıkardıkları No Strings Attached albümü tüm zamanların en hızlı satılan albümü oldu. 2002 yılında grup Celebrity albümünü yayınladıktan sonra, grup üyeleri müziğe ara vermeye karar verdi ve bu noktada Justin, kendi solo albümünün hazırlıklarına başladı. Justin, bu albüm ile boyband üyesi, teenage grubuna hitap eden, gençkızların sevgilisi imajını yıkıp, hem müzikal hem de görüntü anlamında daha olgun ve daha seksi bir imaj kurmayı hedefledi. 2002 yılı Mart ayında da uzun süreli kız arkadaşı Britney Spears'dan ayrıldı. Bu ayrılık Justin'i derinden etkiledi ve bu olay albüme de yansıdı. Justin, Cry Me a River adlı şarkıyı Britney için yazdı.

2004 yılında iki Grammy Ödülü alan şarkıcı, müzik kariyerine kısa bir ara verip sinema kariyerine ağırlık verdi. Bu dönemde çektiği filmlerden en önemli rolünü Edison filminde bir gazeteciyi canlandırarak oynadı. Rol aldığı ancak henüz gösterime girmeyen filmleri şunlardır:Alpha Dog, Black Snake Moan, Richard Kelly'nin Southland Hikayeleri. Timberlake, Shrek 3'te ise sesiyle yer aldı.

Bu dönemde, başka şarkıcıların albümlerinde onlara eşlik etti.Bunlardan birkaçı:Black Eyed Peas,Nelly ve Snoop Dogg'dur.

2005 yılında ses tellerinden ameliyat olan Justin,JayTee Records adını verdiği kendi plak şirketini kurdu.


198
Müzik / Ynt: Şarkı Sözleri ‹~›
« : 13 Ocak 2008, 21:35:06 »
Jennifer Lopez - Waiting For Tonight


Like a movie scene,
in the sweetest dreams,
I have pictured us together,
Now to feel your lips,
on my fingertips, have to say is even better.
Then I never thought it could possibly be,
It's perfect, it's passion, it's setting me free
From all of my sadness,
the tears that I've cried,
I have spent all of my life...

Waiting for tonight, oh,
When you would be here in my arms.
Waiting for tonight, oh,
I've dreamed of this love for so long.
Waiting for tonight.

Tender words you say, take my breath away,
Love me now and  leave me never.
Found a sacred place, lost in your embrace,
I want to stay in this forever.
I think of the days when the sun used to set,
On my empty heart, all alone in my bed,
Tossing and turning, emotions were strong,
I knew I had to hold on...

[Nakarat]

Gone are the days when the sun used to set,
On my empty heart all alone in my bed.
Tossing and turning, emotions were strong,
I knew I had to hold on...


199
Müzik / Nelly Furtado
« : 13 Ocak 2008, 20:28:54 »




Nelly Furtado

Nelly Kim Furtado (2 Aralık 1978; Victoria, B.C. doğumlu), Portekiz asıllı Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı.

Portekiz asıllı Nelly Kim Furtado, küçük yaşta Portekiz’den Kanada’ya göç etti. İngilizce, Portekizce, İspanyolca ve az çok Hintçe bilen Furtado, ilk müzik deneyimini annesiyle birlikte bir kilisede düet yaparak yaşadı. 9 yaşında trompet, gitar ve klavye çalmaya başlayan sanatçı, 12 yaşında ilk bestelerini üretmeye başladı.

1996 yılında “Plains Of Fascination” adlı hip hop grubunun “Join the Ranks” albümünde “Waitin’ For The Streets” şarkısına vokal yapan Nelly Furtado, 1997 yılında trip hop grubu “Nelstar”ı kurdu. Grubun çalışmaları sırasında ritim ve melodi tekniklerini geliştiren Furtado, trip hop müziğinin kendisini yansıtmadığını düşünerek gruptan ayrıldı. Aynı sene Toronto’daki bir gece kulübünde sahne alan sanatçı, The Philosopher Kings grubunun vokalisti Gerald Eaton’ın dikkatini çekmeyi başardı. Bu gruptan Gerald Eaton ve Brian West’in yardımıyla ilk demosunu çıkartan Nelly Furtado, DreamWorks Records ile anlaşarak ilk albümünün hazırlıklarına başladı.

2000 senesinde çıkarttığı ilk albüm Whoa, Nelly! ile tüm müzik dünyasının dikkatini çeken Nelly Furtado, özellikle albümden çıkan single’lar “I’m Like A Bird”, “Turn Off The Light” ve “...On The Radio (Remember The Days)” ile tüm dünyada 5.500.000 sattı. 2002 Grammy’lerine dört dalda aday gösterilen sanatçı, bu ödüllerden “I’m Like A Bird” single’ı ile “En iyi Bayan Pop Vokal Performansı” ödülünü almayı başardı.

2003 senesinde 2. albümü Folklore ile sevenleriyle buluşan Nelly Furtado, bu albümle İngiltere ve Amerika’da altın plak alırken, özellikle Almanya’da da büyük bir başarı elde etti. Almanya’da iki kez platin plak kazanan albümden çıkan single’lar “Powerless (Say What You Want)”, “Try” ve “Força” oldu. 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın resmi şarkısı olan “Força” ile Lisbon’daki final maçı öncesi sahne alan Furtado, 2005 yılında şirketi DreamWorks Records’un kapanmasından sonra Geffen Records’a geçti.

2006 yılında 3. albümü Loose'ı çıkartan Nelly Furtado, bu albümde Timbaland ile beraber çalıştı. R&B ve 80’ler sounduna yakın duran albüm öncesinde Nelly Furtado, System Of A Down ve Death From Above 1979 gruplarının albümlerini dinlemiş. Distorte bas melodilerinin yer aldığı “Loose” ile, çıkarttığı albümler arasında en büyük başarıyı elde eden sanatçı, bu albümle birçok ülkede 1 numara oldu.Albüm şu ana kadar 7.472.000 sattı ve Brit, Billboard, Juno ödülleri gibi önemli ödüller alarak en başarılı şarkılardan biri olduğunu kanıtladı.


200
Sinema / Ynt: Talihsiz Serüvenler Dizisi (film)
« : 13 Ocak 2008, 20:03:39 »
film güzeldi ama kitaplara göre baya eksik ve saçma olan yerler vardı  ::)  bu yüzden kitapları kadar ilgi görmediği söylendi zaten çoğu eleştrmen tarafından ::)  ama keşke çekilseydi devamı ya  :-\ ::)

201
Harry Potter / Son Kitap 2 Film Olabilir!
« : 13 Ocak 2008, 19:55:52 »

Daily Mail gazetesi'nin haberne göre 7.kitabn filmininin ikiye bölünebileceğine dair söylentiler varmış.Ayrıca haberde WB 'a yakın bi kaynağın şöyle dediği belirtilmiş:


''Son filmn 2 bölüm halinde çekilmesi çok daha iyi olur.Çünkü kitap çok fazla şey barındırıyor ve bunları tek filme sığdırmaktansa 2 bölüm halinde sunmak çok daha iyi.''


Ayrıca son filmi yönetmesi için söylnen isimler arasında David Yates Chris Colombus Alfonso Cauron ve Steven Spielberg var.

202
Harry Potter / Ynt: En sevdiğiniz ders?
« : 12 Ocak 2008, 19:48:40 »
benim iksir ve biçim değiştirme olurdu heralde ::) :D

bnmde bnmde  :D

203
Müzik / Rihanna
« : 11 Ocak 2008, 21:38:11 »



-Rihanna-

1988 Barbados doğumlu Robyn Rihanna Fenty, müzik hayatına ilk defa lisedeyken iki arkadaşıyla birlikte kurduğu grupla başladı. 2004 senesinde katıldığı bir şovda Mariah Carey’nin “Hero” parçasını seslendiren Rihanna, 15 yaşındayken tanıştığı müzik prodüktörü Evan Rogers aracılığıyla kaydettiği demonun Def Jam şirketine ulaşmasıyla, bu şirketle 16 yaşındayken anlaşmaya vardı.

2005 senesinde ilk albümü “Music Of The Sun” ile Amerika listelerinde 10 numara olmayı başaran Rhianna, albümden çıkarttığı single “Pon De Replay” Amerika ve İngiltere listelerinde 2 numaraya kadar çıktı. Tüm dünyada 2 milyon satan albüm, Amerika’da 500,000 satarak Rhianna’ya platin plak kazandırdı.

2. albümü “A Girl Like Me”yi 2006 senesinin Nisan ayında çıkartan Rihanna, bu albümle Amerika listelerinde 5 numara olurken, İngiltere listelerinde 6 numaraya yükseldi. Albümden çıkan single “S.O.S.”, Rihanna’nın Amerikan listelerindeki ilk 1 numarası oldu ve albümden 2. single olarak “Unfaithful” parçası yayınlandı. “Unfaithful”, Amerika listelerinde 6 numaraya ulaşırken, albümden ayrıca “We Ride” single olarak piyasaya sürüldü.

2006 ve 2007 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nden “En İyi R&B Sanatçısı” ödülüne 2 kez layık görülen Rihanna,2006 da sene “Bring It On: All Or Nothing” adlı filmle aktrisliğe soyundu. Ayrıca “All My Children” ve “Las Vegas” adlı dizilerde de ufak roller üstlenen sanatçı, Sean Paul ile çalışması “Break It Off” ile isminden yine bahsettirdi.

Robyn Rihanna Fenty, bilinen adıyla Rihanna, (d. 20 Şubat 1988), Barbados asıllı ABD'li şarkıcıdır. İlk albümünü 17 yaşında çıkaran genç şarkıcı şimdiye dek 3 adet albüm yapmıştır. Bunlar:

Music of The Sun
A Girl Like Me
Good Girl Gone Bad

Amerika listelelinde birinci olan bazı şarkıları:

S.O.S
Umbrella
Don't Stop The Music
Unfaithful
Ayrıca Umbrella adlı şarkısı ile de bir çok başarıya imza attı. Youtube da Don't stop the music ve Umbrella parçası 16 milyon izleyiciyi çoktan aştı.

204
Harry Potter / Ynt: Karşınızda Lavender Brown...
« : 11 Ocak 2008, 18:31:59 »
kız gerçekten çok güzel yaw  ::) ama yüz yapısı çok garip   :P nokia nın reklamlarında da oynamış orada daha farklıydı  ::)

205
resmler süper helena harika görünüo  ;)

Sayfa: 1 ... 12 13 [14]