Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Mls hp

Sayfa: [1] 2 3 ... 14
1
Harry Potter / Ynt: "Melez Prens" Sinemalarda!!
« : 25 Temmuz 2009, 19:28:10 »
fena değildi ama her zamanki gibi tüm filmlerde olan uydurma ve saçma şeyler bunda da vardı.saheler çok çabuk geçilmişti hele önemli sahneler çok çok çabuk geçilmişti.yine pek iyi bi harry potter filmi izleyemedik maalesef artık inş son film istediğimiz gibi olr..

2
Müzik / Ynt: Paramore
« : 25 Ocak 2009, 12:00:55 »
bi twilight için hazırladıkları şarkıyı dinledim onun dışında pek alakam yok.ama çevremde herkes bayılıyor belki dinlerim bi gün diğer şarkılarını da.

3
Sinema / Güz Sancısı
« : 24 Ocak 2009, 12:46:45 »


Güz Sancısı
Gösterim tarihi: 23.Ocak.2009
Yönetmen: Tomris Giritlioğlu
Oyuncular: Murat Yıldırım, Beren Saat, Okan Yalabık, Belçim Bilgin Erdoğan
Dil: Türkçe 
Tür: Drama

Tomris Giritlioğlu'ndan Suyun Öte Yanı ile başlayıp Salkım Hanım'ın Taneleri ile süren tematik üçlemenin son filmi Güz Sancısı. Yılmaz Karakoyunlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan film, tartışmalı bir dönemi beyazperdeye taşıyor.

Konusu
1955 senesinde geçen öyküde, zengin ve milliyetçi bir toprak ağasının oğlu olan Behçet, karşı komşusu Rum Elena’ya aşık olmuştur. Behçet, 6-7 Eylül olaylarının gölgesinde; duyguları, siyasi görüşleri, ailesinin tavrı ve kendi vicdanı arasında sıkışıp kalacak, kendi iç hesaplaşmasının esir olacaktır…

Behçet’in babası Kamil Efendi, Antakya’da güçlü bir nüfuza sahiptir. Hükümet de bu nüfuzu için Kamil Efendi’den ilgisini eksik etmemektedir. Babasının etkili siyasi kimliğinin fazlasıyla gölgesinde kalmış olan Behçet’in en büyük amacı, babasının telkinlerine uyarak siyaset dünyasına girip yükselmektir. Bu konudaki en büyük destekçisi ise babasının yakın dostu ve nişanlısı Nemika’nın babası olan Kenan Bey’dir. Aynı zamanda eski bir bürokrat olan Kenan Bey, “Kıbrıs Türktür” adlı bir cemiyetin üst kademelerinde yer almakta, derin devlet operasyonlarına destek vermektedir.

Son derece muhafazakar, sakin ve içine kapalı bir genç olan Behçet, adalete ve ahlaka çok önem verir. Ama bu yapısı, siyaset dünyasının doğal dinamikleriyle örtüşmemektedir. Yine de kendi milliyetçi bakışını doğru, adil ve etik bulur. Ona göre Türk milleti batılılar tarafından abluka altına alınmıştır ve Kıbrıs’ta yaşananlar da bunun en açık kanıtıdır.

İç dünyasında tüm bu duyguların çatışması etkisi altındayken, bir yandan da komşu kızı Rum Elena’ya aşık olur. Elena da Behçet’e karşı ilgisiz değilir. Siyasi atmosfer giderek ağırlaşmaya başlarken, iki genç arasındaki aşk giderek daha karşı konulmaz bir hal alır. Ama Behçet’in yolu, Elena’ya kavuşmasını giderek zorlaştırmaktadır. Türk siyasi hayatının ağır yükünü taşımak zorunda kalan Behçet ve Elena, aynı toprakların farklı tarafları olarak birbirlerine kavuşabilecekler midir? 

 

4
Güncel / Ynt: Yılın Şeyleri Meyleri...
« : 18 Ocak 2009, 11:34:33 »
Süper paylaşım, cidden tebrik ederim seni paylaşımların güldürürken düşündürüyor... :D

katılıyorum..
tşk.ler paylaşım için..

5
1. Yıl / Ynt: Mutlu Yıllar :)
« : 01 Ocak 2009, 00:12:25 »
bu yıl herkese istediklerini gerçekleştirme fırsatı verir umarım..hepimiz için güzel bi yıl olur 2009.herkesin yeni yılı kutlu olsun.. :hug

6
1. Yıl / Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
« : 01 Ocak 2009, 00:11:04 »
vay be 1 yıl ha  :=) ne çabuk geçti yıllar yahu. :P neyse daha nice birlikte yıllara kayıp rıhtım ailesi olarak.. :oyy

7
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Twilight Serisi - Stephine Meyer
« : 19 Aralık 2008, 22:56:26 »
çevremdeki twilight 'manyaklığı' hat safhaya ulaşmış durumda olduğundan merakıma yenilip almış bulunuyorum kitabı geçen pazar.270'lerde flnım şu an gerçekten dedikleri kadar güzelmiş harika bi fantastik aşk romanı  :hihi ama epsilonun yaptığı imla hataları gerçekten göze afeedilmeyecek derecede batıyor 3 sayfada bir birşey var yahu  >:(

8
Müzik / Ynt: Şarkı Sözleri ‹~›
« : 19 Aralık 2008, 22:53:31 »
Şebnem Ferah - Vazgeçtim Dünyadan

nerde sözler of nerde yüreğim
ben de sevdim of sevmedi bilenim
ver elini sonsuza
al beni dünyadan of kalmadı sevenim

yürekler alınmaz pulla parayla
kim yenmiş kaderi duayla

gelinlik giymeden ışığı görmeden
bebeğimden önce vazgeçtim dünyadan
kaderi yenmeden utandım kendimden
daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan

nerden geldim of yolculuk nereye
belki söyler of sorarsam kadere
yok sevenim arzuyla
mezarlar bile küsmüş of kadınca ölene

yürekler alınmaz pulla parayla
kim yenmiş kaderi duayla

gelinlik giymeden ışığı görmeden
bebeğimden önce vazgeçtim dünyadan
kaderi yenmeden utandım kendimden
daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan


9
Müzik Haberleri / Eminem Çok Kızgın!
« : 19 Aralık 2008, 22:52:39 »
Eminem Çok Kızgın!

Ünlü rap yıldızı Eminem, son albümünde yer alan bir şarkının internete sızmasına çok sinirlendi. Sanatçı, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamada bu olayla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

İsmi başlarda "Number One" olan ve daha sonra "Crack a Bottle" olarak değiştirilen şarkı, 7 Aralık'ta internete sızarak binlerce bilgisayara indirildi. Eminem, bu durumla ilgili "Şarkı daha tamamlanmamıştı, hatta normalde Dre'nin söyleyeceği vokal bölümlerini de o kayıtta ben söyledim. Bu, Spider Man kostümünü giyerken pencereden birinin seni gözetlemesi gibi bir şey. Kimsenin bunu görmemesi gerekiyor!"

Eminem'in "Relapse" isimli yeni albümü 2009'da piyasaya sürülecek

10
Güncel / Okuma Hızınızı Ölçün
« : 19 Aralık 2008, 22:49:10 »
http://www.hizliokuma.com/okumatesti.asp

Okuma hızınızı buradan ölçebilirsiniz  ;)

11
Harry Potter / Ynt: Büyüdü ve Soyunuyor!
« : 11 Aralık 2008, 15:04:55 »
Daniel soyunacakta altta mı kalacağım uleyyynnn.. :P

ahuahha dimi :D
yürü be kız kim tutar seni soyun tabi ne eksiğin var senin daniel'dan :P

12
Sinema / Ynt: Issız Adam.
« : 10 Aralık 2008, 00:01:48 »
bugün gittim ve gerçekten muhteşem bi filmdi ya senaryosuyla oyuncularıyla yönetmeniyle.çağan ırmak yine yapmış yapacağını helal olsun valla son dönemin en iyi türk filmi bana göre ıssız adam.

13
Sinema / Ynt: Osmanlı Cumhuriyeti
« : 08 Aralık 2008, 22:51:15 »
gittim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim kesinlikle komik bi film değildi.gülmek için gittik biz ama görebileceğiniz bütün komik sahneler fragmanda mevcut olanlardan ibaret.daha çok siyasi bi mesaj verilmeye çalışılıyor filmde ben bi sonunu beğendim o açıdan onun dışında senaryoda saçma ve basitti  :=)

14
Güncel / Ynt: Bayram
« : 08 Aralık 2008, 12:11:18 »
hepinizin bayramı kutlu olsn  :hug

15
Televizyon / Ynt: Yemekteyiz
« : 07 Aralık 2008, 16:54:43 »
 okul dönüşü kafa dağıtmak için izlediğim b program  :D bazen seviye baya bi düşssede eğlenceli oluyor genelde  :=)

Sayfa: [1] 2 3 ... 14