Rıhtım okuru bastırması nasıl oldu biliyor musunuz? Tek başına forumda bu seriye dair olan ilgimizi anlatmakla olmadı maalesef. O zamanlar bir grup insan olarak forumdaki konuyu "her gün" aktif tuttuk. o Dönemki yayıncıların bir kısmı her yayın kitaba değindi. Bıkmadan, usanmadan. Sonra bizzat İthaki'nin yayınevine giderek "defalarca" kez basmaları için dil döktük. (Mesela ben her ziyaretimde illa Dresden'i sorarak ve överek bıktırıyordum hepsini) Hatta fuarda da çokça sıkıştırdık kendilerini Dresden ile ilgili. İthaki standadına gelen ziyaretçilerin eline Dresden kitapları tutuşturup övdük de övdük.
Şimdi o insanların bir kısmı burada değil. Olanlarda da yapacak istek yok. Mesela kendi adıma konuşayım, bir daha bu kadar uğraşmak istemem. Çünkü kızgınım ve değmez. Bu seriye olan sevgimizi zaten gördüler. Hala devam etmiyorlarsa bu okura karşı bir yanlıştır benim gözümde.
Sorunuza da şahsi cevabımı vereyim böylece

. Tamamlamayacaklarsa devam etmelerinin anlamı yok. Bedava şekilde e-kitaplarını buldum. Ben seriye devam ediyorum ve etmek isteyen herkese de linkleri vermeye hazır olduğumu kitabın konusunda sıkça söyledim

.
Yanlış anlaşılmasın. Tüm tepkim yayınevine.