Uzun zamandır İthaki yayın evini takip ediyorum. Evdeki 400 den fazla kitabın dörtte biri bu yayın evine aittir. Bir kaç sorum ve hem kişisel hem de sanırım coğunluğun düşüncesi de olan bir kaç isteğim olacak izin verirseniz.
1) Özellikle bazı serileri almamı engelleyen basımı tükenmiş kitaplar var. Zaman çarkına cevap vermişsiniz zaten. Bunun dışında Ölüm Kapısı serisi birinci kitap ne yazık ki hiç bir yerde yok. Serinin diğer kitapları var ve birincinin olmaması seriyi almamı engelliyor. Aynı durum Amber Yıllıkları içinde geçerli. Acaba Amber yıllıkları ve Ölüm Kapısının tükenmiş baskılarını basacak mısınız ? Ya da tüm seriyi yeniliyecek misiniz ? İnanın bu iki seri özellikle Amber yıllıkları en başarılı fantastik serilerden bunları Nadir Kitap dan edinmek yerine sizden edinmeyi tercih ederim ( Kısacası lütfen basın )
2) Çoğumuzun görmek istediği bazı seriler var. Ben bunun bilim kurgu kısmını dile getirmek istiyorum.
-Vorkosigan Saga
-Culture Serisi
-Ringworld Serisi
-Hyperion Serisi
-The Dying Earth Serisi
-The Night' Dawn Serisi
Bu kült seriler hakkında bir planınız var mı yok mu duymadım. Acaba planınızda var mı yada plana almak istermisiniz
Özellikle benim bütün bilim kurgu eserleri içinde en çok görmeyi istediğim The Culture serisidir ve siz yada başka yayın evinin hala neden bu seriyi cevirmediğine şaşkınım açıkcası.
Aklıma soracağım şimdilik bunlar geldi. Özverili çalışmanızdan dolayı tebrik ederim.