Sonunda! Knights of the Old Republic ve Legacy serilerini çevirmeyi düşündüğünüzü söylemiştiniz. Bu projeler ne oldu acaba? Bu ikisi için büyük bir heyecanla bekliyorum. Bir de Klon Savaşları'nın basılıp satılması neden bu kadar uzun sürüyor acaba? Seriye başladığınızdaki hedeflerinizde kısa bir süre içinde tüm seriyi basmak vardı. Bir sorun çıktı, yarım kalacak diye korkuyorum hep. Türkiye'de çizgi roman piyasasını görünce kaliteli ekibinize rağmen ister istemez bu tür düşüncelere kapılıyor insan.
Sayın Jedmau, benim sorum şu: Sizce Umbrella Akademi serisinin ilk çizgiromanı ne zaman çıkacak? Niye hala editorial çalışması bitmedi? Çok merak ediyoruz!!!
İmzanıdaki internet sitesini ne zaman açmayı planlıyorsunuz acaba? Uzun zamandır yapım aşamasında. Yeni çıkacak olan Star Wars: The Old Republic için aynı adı taşıyan kısa bir çizgi roman serisi yayınlandı. Buna el atmayı düşünüyor musunuz?
Öncelikle bu kısmı açan kayıp rıhtım yönetimine ve burda sorularımızı yanıtlayan yayınevinde ki arkadaşlara çok teşekkürler. Benim ilk sorum deadpool'la ilgili çıkış tarihi hakkında 2012'den daha net bir cevap belli oldumu yoksa hala belirsizmi ve hangi hikayesini yayınlamayı düşünüyorsunuz? Bir de umbrella academy'i ne zaman raflarda görebiliriz acaba?